Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste nekad vidjeli il čuli da npr šveđani, nijemci, norvežani itd plačkaju kuće i stanove po bih, bave se prostitucijom, prodaju drogu. da li ste vi svjesni koliko smo mi nazadni. mi smo za evropu još divljaci iz srednjeg vijeka.
@aljo83 bravo
@aljo83 ima naših ljudi i poštenih.. pravih radnika.. ovo amerikanci dramatiziraju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taj isti stejdiparment je skrojio ovu državu
Oni nam i vedre i oblaće , a uvjek neko drugi kriv ! Svjetska mafija !
Srecom pa State Department vodi brigu ,prati i daje izvjestaje .
Kad se spaljuje ova marihuana?? 🙄🙄
ovo je vlahudija i sipci.. nema tu rijetko bosnje..
Bjelosvjetske krimi grupe udruženo djeluju po prostorima Balkana i šire ! Sjedište preko Pacifika !
Navedene agencije nisu efikasne i nemaju nikakve zelje ni da budu zahvaljujuci neradu sudstva i tuzilastva. Samo u tesnju je sila slucajeva gdje i kad policija poduzme nesto, sudstvo ne radi nista. I ako osuda kojim slucajem padne kazu nema mjesta u zatvoru i tako kriminalac godinama slobodno se setka i kao ceka na izvrsenje presude koja nikad nece doci. Oni koji odu korak dalje pa izvrse pokusaj ubistva dobiju godinu i po u zatvoru poluotvorenog tipa.
Sve bitno je poredano po Vertikali ,,ODOZGO,, , Nema ništa osim što političkih odluka Konstutivne vlastele i direktnih ili indirektnih naloga svjetskih veledužnosnika ! Sudstvo , tužilaštvo ,Mediji itd.sve je REŽIMSKO !......
pa normalno da borave u BiH kad su se fino uhljebili od skupstine do predsjednistva
O bas kad citas ove komentare... Jel vama ikada bilo jasno da im ovdje treba destabilizacija... Ako je ne ustopa policija u Bosni.... Ode droga po cijeloj EU...napravili stranci sebi semu za raditi..Njima kad bude u interesu oni cr BiH sjediniti ili podjeliti na tri dijela... Gradani ce moci da duvaju u nargilu.... Ako se pobunis dobit ces jos koju raketu ko srbija 99-te...i tuvce sve stati.... Tako da!!! Suvišno je sve oko ovoga
Gdje ce biti efikasni, kad su mrtvacki umrezeni i ukorjenjeni.
a medju tim kriminalnim bosovima su i lideri vladajucih politickih partija hdz, snsd i sda
Institucija koja vrsi nadzor ulazne robe u lukama je u talu, zatim nacelnik policije, luke, ministar policije, premijer vlade!
Balkanac nije gladan pristojnosti. Naprotiv, on je mrzi. On mrzi i one kojima je elementarna pristojnost suština.Balkanac je navikao na razbojništvo namazano na svoj primitivizam.On uživa u primitivizmu. Korijeni prizmitivizma su pad balkanskih naroda pod nazadnu upravu u 14' vijeku i to u vrijeme kada su se u Bohemiji (Češkoj) i cijeloj Evropi otvarali Univeziteti. Za vrijeme te nazadne uprave niti jedna jedina škola nije otvorena na prostoru zvanom Balkan.
Nema djeteta koje nije slušalo da su svi političari lopovi. Danas recimo postoje i mediji koji koriste javno dobro (nacionalnu frekvenciju) poput pinka i drugh koji promovišu primitivizam, razbojništvo i blud. I to nikoga ne zanima. Zato je razbojništvo mladima sasvim prirodno. Ko laže taj krade, ko krade taj ima,ko ima taj štedi, ko štedi taj vrijedi., je današnja vodilja zapuštenih mladih ljudi
Imam komsiju koji vozi Porshe a koji je na birouu jaka nam drzava sta da radimo
@igorone Normalno da je jaka. Beton. Lik od socijale vozi Poršea 😂😂😂. Moš mislit kolike su plate u realnom sektoru (u normalnim državama plata u realnom sektoru je 1,5-2x veća od plata u javnom sektoru).
ja tražim dilera već danima da uzmem malo gandže, ali nima. stejt department očigledno laže.
Mi smo tolika bijeda da nemamo para ni da se drogiramo. Ni narko bosovima nismo zanimljivi
vratite nam jedinstvenu policiju