Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato imamo najbolji set zakona ZA korupciju :)
Amerikanci su uvijek imali najrealnije i najtačnije informacije i procjene. CIA snajka, CIA.
svi nam se smeju...... :(
Da. Mi nismo sposobni ni za to. Ali vi. Vi trgujete i državama i cijelim narodima.
kako sad to?...pa bakir i ostali bosnajci ne izlaze iz americke ambasade?...mora da je ovo neka lazna vijest...svi hvale napredak bih prema eu....
Ma divno, svaki dan novi šamar.
Meni slatko što se o ovakvim stvarima piše samo kad dođe neko sa strane i napravi neki izvještaj.
pa nemamo nikoga sposobnog da napravi izvjestaj... a i kad sklepaju nasi kakav izvjestaj sve nam tece med i mlijeko..
a cuj ove informacije....."korupcija i zvaničnici umiješani u trgovinu ljudima i dalje su izvor naše velike zabrinutosti". Znaci amerikanci imaju informacije da su ovi nasi politicari umijesani u trgovinu ljudi. naravno, niko od lokalnih placenika ne zeli da ovo malo vise istrazi. uzas!
Kako ce se poriti protiv kad je to u nas privredna grana??? Pa dio budzeta za narednu godinu se planira po trgovini ljudima.
mi to znamo,ali vi sa takvom tehnologijom tek skontali da voditelje bih interesuje sta ce pojest,koliko para zgrniti i koje ce auto potkaciti iz proracuna. dobro jutro BiI
Ovsj naziv "trgovac ljudima" nekako ne zvuci loše koliko ustvari jeste.