Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaša Košarac
Govedarica i Kosarac da se ujedine bilo bi govedo u kosari.
ti oli si budaletina oli si toliki Do Dickov pušač da ne znaš gdje si šupalj dok prstom ne napipaš. u kajnjoj liniji svi vi mufljuzi sa državnih jasli (na sve tri sorte mislim) ste jebeni liziguzi i pušači ćuna vaših nalogodavaca i treba vam nanu u leđa odvalit', ili babu ako ti se više sviđa
Niko ih ne uruši ko SNSD... Ne možete biti urušeniji....
I ti ga vala Saša lupaš ko Maksim po diviziji!
esenesdeovci u vjecitoj predizbornoj kampanji. Zato im i ide kako ide, jer socijalne teme guraju pod tepih, a narod kljukaju najprizemnijim nacionalizmom.
Je3o ja vama svima ma7er.