Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti i tvoj šef-ronhill , pokušavate od jedne normalne države , članice Eua , napraviti četničku livadu... No pasaran , pročitani ste...! PS ; pročitaj saopćenje Kongresa SAD , i vidi koga su apostrofirali kao remetilačke faktore..( Milojko & Draganće) ...
Urednik RTRS-a Stasa 100 KM Kosarac!
Stasem ti staru genocidnu
Kupio picopevac novo odijelo na vrijeme. Skont'o da se nema više budala koje će glasati za njega u oktobru. Mudar, sigurnije da uloži u odijelo nego u auto.
Nazalost SDA u BiH je stranka koja ima drzavu a ne drzava koja ima stranku.
da vi i bakir nestanete svima bi nam lakse bilo
Ma o cemu ti bulaznis, muslimanima u manjem entitetu NEMA mjesta, nemaju ama bas nikakva prava!!! zar to nije privatna drzava ZLOCE iz sela LAKTASA?!
jadna majko....a vi se ubiste i javno procate da vam zajednička drzava nije cilj :)
Pa vi ste već odavno privatizirani kao entitet. Tony D.O.O.
A sad da se uozbiljimo.Mislite li da je vrijeme za traktorijadu ???
Ne ne, oni su već napravili privatnu državu, u stvari ovdje egzistiraju 3 privatne nacionalne države: Fildžan d.o.o., RS d.o.o. i Herceg-Bosna d.o.o. Svi oni koji nisu dio tog privatnog tala, mogu komotno bježati u Evropu, jer nemaju drugog izbora.
sta ima poltronu jedan. svi ce te vi da budete u muriji sa svojim sefom.
Krmak
Zabijem ti ga mami, čim vi lajete Bakir dobro radi!