Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes ali u vlahadije kod nas muslimana dede i nene uživaju posebnu pažnju i poštovanje.
Pa kako se vlast ponasa prema mladjim , bice to i prije. Mladi zele posao, hljeb, i mogucnost da zasnuju porodice a ovi prvi ih uredno tjeraju preko granice.
Znači narod u BiH izumire. Pa neka izumire, samo sposobni opstaju, a ovi očigledno nisu sposobni da opstanu.
BiH je najgore i najnepoželjnije društvo i država za živjetu u Evropi.Ovdje žive papci i krkani nesposobni da ramisle o svojoj budućnosti i zato ovako i žive. Narode dabogda se napatio što više. Iskreno i od srca Rimtutituki
Sa obzirom na to kakvo je okruženje u našoj državi (čitaj: nedostatak radnih mjesta, nizak životni standard sa tendencijom opadanja, nemogućnost izražavanja mišljenja, zacementirani društveni odnosi, trovanje od strane političkih partija i medija, itd...) nije ni čudo što je ovakav procenat. Iako više i nisam tako mlad jedina mi je želja da odem u neku od uređenih zemalja zapadne Evrope i da tamo radim i živim. Za bilo kakav posao koji ne zahtijeva previše intelekta i obrazovanja čovjek je pošteno nagrađen (plaćen). Živjeti u BiH znači biti prisiljen da se na svaki način dovijate kako doći do mjesečne plate koja je sve manja, tj. ista, a troškovi života sve veći. Sramno je da većina mladih ljudi želi da ode iz države, a da pri tome oni koji će uskoro pod zemlju (oprostite što govorim istinu) izlaze na izbore i kroje nam sudbinu. Muka mi je od svega što me okružuje.