Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka razbio stranku ko beba zvečku !! Niko više nije uradio za SDA od Nermina Nikšića .
Jesi siguran ja vidim da ce SDP sljedece izbore razvaliti a ovi sto se bore za fotelje propasti.
@damir0201 SDP laže koliko i Bakir, možda i više. Najveća njihova laž je "nećemo sa nacionalnim strankama": - U USK su u koaliciji sa ASDA koji je otpad SDA; - U slučaju da dobiju izbore, dobiće ih od bošnjaka. S kim će na federalnom i državnom nivou formirati vlast!? Misliš da će ići bez HDZ i SNSD !? Izuzetno naivno....
prijelaz vrijedan funkcije direktora ortopedije
@Juventino direktora UKC-a
pade partija ko krmača u blato
Nije Bijedić dobar, koliko su Nikšić, Mašić i Magzinović loši. (A i Bećirević i Imamović su pre dugotrajni obnašači funkcija).
Afera "papak" na tuzlanski način. Samo Aco zna zašto mu je ovo trebalo u životu.
Bijedic ce dogurat do zatvora zbog niza aferima, stranka ce dobiti 0,001% glasova na sledecim izborima i neminovno ce nestati dok ce uhljebi pokusat da se uhljebe u drugim strankama
Daj vlast, a ko hebe birače.
Od zla oca, i gore matere..
SDP je izgubio multietnički karakter, tu je potpuna deintelektualizacija kadra SDP-a. U SDP-u postoje ljudi koji su na direktnim vezama sa obavještajnim službama iz susjedstva. Čovjek mi je skrenuo na to pažnju, kaže: 'Znaš kako zovu šifrovanog agenta u SDP-u? M-3.' Imaju trojica koji direktno tamo rade za njih. Imam dokaze koji će biti predočeni ako treba. Imate ljude u vrhu SDP-a koji su na vezama sa stranim obavještajnim službama iz susjedstva" kazao je Lagumdžija.
Kako pisu portali veliki skandal potresa SDP=srpsku dobrovoljacku partiju, jer je Damir Masic navodno sklepaoo dijete nesudjenoj snahhii od Nermina Niksica. Doslo je zbog toga do velikog obracuna u toj propaloj partiji lopova, reketasa, nepotista i preljubnika, gdje vise niko to nece moci sakrit nit izmiriti. Ta izdajnicka SDP partija je cak postavlja za direktora Toplana ratnog zlocinca koji je porotivno naredbi Vrhovne komande ubijao i spaljivao neduzne civile i zarobljenike. Izdajnici!
Ovaj sdp je postao smijurija, kao i svi ostali derivati preko kojih zapad misli da mogu radit sta hoce. Jos malo pa ce nas pocet ubjedjivat da majkl vise zeli dobro bosni nego mujo
SDP se doslovno raspada a njegovo rukovodstvo, ponajviše je odgovorno za političku kataklizmu i nestanak te ljevičarske stranke. Ipak imaju se vremena baviti laganjem i obmanjivanjem javnosti. Takvo laganje javnosti glupavim floskulama i parolama možda je i jedino što je preostalo priučenim diletantima, nemoralnim amaterima i političkim patuljcima, kako bi skrenuli pažnju s činjenice da su sahranili socijaldemokratiju kao ideju, a skoro u potpunosti SDP kao stranku.
Koje prodavanje ubleha i licemjerja od TZ SDP-a.Kada su njima prelijetali svi vijećnici DF-a u SDP većinu tada nisu tražili da vrate mandat stanci.Sve što SDA radi na kantonalnom nivou, to SDP radi u Gradu Tuzli.
Napusta brod koji tone.