Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
******************************************** Ako se \"Sarajelije\" boje 10-tak hiljada stanovnika Olova jbes Sarajlije s navodnicima (tj. Sarajelije po klikurama: \"odakle si\", \"iz SarajVA\", poštanski broj BB) Ovo mi liči da se gaće tresu Sarkoziju od prijetnje Andore ;) Stanovnićtvo = A :F = 71,882 : 61.538.322
Joj kenoSDA bas si iz sda (čitaj sdps/zbih) PS: nabij.em ih sve na kardan ;) \"Hocemo\'l to mi budzetski korisnici Kantona Sarajevo, nas 50 hiljada glasaca SDA, hocemo\'l to mi morati s nekim seljacima iz Olova dijeliti budzet, dijeliti nase crkavice od plata 1600 KM, tople obroke 300 KM, regrese 800 KM. Jesmo\'l zato glasali i stalno glasamo za SDA? Sramota\"
Sta ti imas protiv istocne Bosne papak? Istocna Bosna je kolijevka kulture.
Moze li i Gorazde se prikljuciti Sarajevu?
ebem PIPI staru u pakaš
Heble vas prave Sarajlije vise, sta to isticete ko da su prave Sarajlije iznad i drzave i Boga. Kakve bolan prave Sarajlije? Koji ste vi klinac? Papci jedni, sibicari eto sta ste, s mentalitetom istocne Bosne. Nije ni cudo sto vas ostatak drzave ne voli.
Kad insallah u oktobru vlast preuzmu Fahro Radon i SBB, Sarajevskom kantonu cemo pripojiti i Novi Pazar, Sjenicu i Tutin pa cete misevi sarajevski vidjeti ko je vecina u nasem Sarajevu. Sandzaklije ce spasiti Bosnu ko sto su je spasili i 1992. SBB4EVER!
Ja sam cuo da su, kada su blokirali saobracajnicu skandirali \"mi smo pitari najjaci smo najjaci\"
Šabani blokirali saobracajnicu :D
Odkud ovoliko ppk-a, rođeni ili lažno rođeni ? Ko su ppci ?
ja predlazem da se svi kojima u rodnom listu ne pise sarajevo isele silom dosta nam je saljkluka....
Svi vi majmuni koji ste protiv da vas pitam,znate li uopšte zašto olovo \"želi\" u sarajevski kanton? Pa glupani jedni nismo mi željni sarajeva,jer mi lakše dođemo iz olova u sarajevo nego oni iz blažuja,vlakova itd.Nama treba sarajevo zbog liječenja. Ja imam malu bebu koju sam nosala mjesecima doktoru,i šta mislite kako je iz olova otići u zenicu?dijete može umrijeti pet puta dok stigne tamo.I šta vas briga gdje ćemo se mi liječiti,nećete nam vi plaćati liječenje.Mi plaćamo osiguranje kao i vi,samo treba da se novac usmjeri na sarajevo. Ne želim da se uvrijede Sarajlije,jer mislim da oni i nisu protiv toga.to su beli neki koji su došli juče pa odmah se umislili.Mi ništa ne želimo od vas nego od države.Svi vi koji ste protiv želim vam da budete u istoj situaciji kao i mi pa da onda vidite kako je kad ste bolesni a nemate mogućnost liječenja.
u pravu si drug ;) dosta nam je i Visocana........ MARS
MARS SELJACINEEEEEEEEEE ,HVATAJTE SE KRAVE I SIJANJA LUKA,...
Bujrum svima koji hoce da se pripoje Kantonu Sarajevo, svima osim seljacinama iz Visokog.