Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je fantom,prepozno sam tvoj kom.vidi se da si odavde.selam
za \"nadimak\" vidi se da nisi upućen a daješ takve uvredljive komentare.Kula Grad je riješila pitanje vodovoda još osamdesetih godina,a problema imamo sa snadbjevanjem.Mi nismo glup narod a ti si nepismen
cim se bave mladi u kula gradu? jel ima posla ili samo poljoprivreda?
Nadimak, nemas pojma ni gdje se nalazi ovo mjesto, koji su mu prioriteti niti koja je mogucnsot dovodjenja vode, a pravis se neki ekspert. Kula grad je utvrdjenje iznad Zvornika, branili su se mjesec dana na pocetku rata od agresorskih snaga. Ovdje se Bosna branila, ali na zalost, nisu mogli nadjacati brojnije i opremljenije agresorske snage. Ovdje su goloruki vojnici Armije BiH u jednoj akciji ubili i arkanovog zeta iz Crne Gore kojemu se danas na Kula gradu nalazi i kapela. Danas se na Kula grad vratilo dosta gradjana. U svakom slucaju, svaka cast za ovaj potez asfaltiranja puta.
pa eto nema niko tako pametan kao ti da im kaze.
PA ZAŠTO SU ASFALTIRALI PUT AKO NISU RIJEŠILI PROBLEM SA VODOSNADBIJEVANJEM??? Za par mjeseci ili godina, prokopat će ovaj put da postave cijevi od vodovoda. Glupi narod, fuj.
Masallah, bas je lijepo ovo da se vidi. Ovo je snaga BOSNE!!!!! Putevi i putne komunikacije su neprocjenjiv znacaj u nasoj nam BiH. Bravo Zvornik, ovaj vam je projekat vrijedan zlata....
ko marku sebi uzme ,od para koje su namijenjene povratnicima,da bog da rak sa njom lijecio....
Ocito je mnogo povratnika, i mogu da uticu na izborima....
koliko nas muslimana zivi sad na Kula gradu i neka im je sa srecom i da ostanu dugo da zive svoji na svom