Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velik broj srba , je zastao u evoluciji i nije ovo nista novo teska stavka je sto ti ljudi koji su svoji na svom moraju sa ovakvim orangutanima zivjet pa sjetite se obnove dzamije u banj luci
Ovo neki normalni muslimani, nisu kao što ih prdstavljaju pojedinci na Klixu, znaju da su to uradili huligani a ne srbi. Da sam tamo ja bi to o svom trošku popravio. Aferim, braćo.
dok ga njegovi ne uhvate i predaju nema pomirenja, skontajte
dragi moji Bosnjaci to su oni kojima ste proteklih dana cestitali praznike, zahvaljuju vam se
nećeš upaliti narod zna, svojom glavom razmišlja i vidi da to ne smije da poremeti dobre odnose. A ovi huligani sa klixa što pale, neće im proći.
Ovo su neke pijane buale uradilie, ne treba sve ljude generalizovati vec naci pocinioce i kazniti..... Pozdrav iz RS
ma ja ba ali zato ako neko razbije prozor na nekoj crkvi to je terorizam
@5 Korpus baby Nije terorizam , na klix to bude zavedeno kao neki adolescenti pijani da to rade , bilo je tih clanak isto vezno i za skrnavljenje groblja... Poenta je ne treba dizati tenzije vec spustiti a pocinioce kazniti....
kakav je to nacin proslavljanja praznika pucati na tudju bogomolju?