Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 60 stanara,a di su ostali?
A ostali tek stigli,dosljaci, seljaci... Imali su zelenila,zagazise na beton i ostase u gradu.. Koldzo daje odobrenja za gradnju, naravno ne dzaba!
ostali čitaju klix
Sta je problem,doticni nacelnik je uvjerljivo pobjedio na izborima.Glasali ste,sada gledajte.
Rušiti brate, nema druge. Više od pola šetališta je uništeno, pored zelene površine ( jedne od rijetkih koje su ostale ). Od kvarta napravili haos. Kome pravite centar eno Merkura, Dalas... Šta više treba? Na Poljine i gradite, perite pare do sutra, ljinepo hiLJs, stoko došljačka.
beton,beton,samo beton,beton namaaa treeebaaa...
Nema ni u Pariz puno zelenih povrsina. I bolje, lakse mi je hodati stiklama po asfaltu. xD
Pozdrav Kopijo, ali ima dosta zelenilo u Parizu, hoces kartu da ti posaljem pa da se uvjeris? I pomoli se za mene da ostanem ziva ! Hvala
Znaci fuj ! Ovo treba da bude udarna tema svakog dana na klixu ovo je grozno sta se radi. Lako je bezzze naprdjivati ali stvarno treba napraviti neke demostracije. Na stranu sto je ovo preblizu i sto moze poremetiti staticku stabilnost nebodera a da ne govorim o sili i bezobrazluku ! A onda kada se dese ljudske tragedije kao sto je na primjer kliziste svi se zgrozavamo a nismo u stanju da se pokrenemo i da reagujemo ! Usput "svaka cast" NVO organizacijama ja ne znam koji ce nam q.
Koldžo zaustavi ovo dok krv nije pala. Policija te više neće poslušati kao što je ranije!
Na Alipašinom je bunt građana uspio, i gradnja bar na jednoj lokaciji je zaustavljena. Ovdje mogu uspjeti samo ako budu uporni i aktivni.
Šuti i trpi.
Ne razumijem, evo u blizini čvile zemlje za gradnju koliko hoće.Gore iza škole prema pruzi i treba neko da kultiviše.No daj na glavnu cestu na zelenu površinu.
seljaci s cvile