Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretpostavljam da im je nacelnik poklonio ovo igraliste od njihovih para. naima ljudima se redovno uzima porez od njihovih para pa je red i da im se te pare na ovaj nacin i vrete. nakon sto opstinske vlasti potrose veci dio za svoje potrebe.
Neka ste vi ugasili komentare za masovno sakacenje u Kaknju, mamicu vam je..em
Što? Jesi to i ti osakaćen, pa si nam htio prenijeti svoje traume?
političke igre
Jeli koke pjevo ?
e ***te ne mogu ni obicno igraliste otvorit bez ciganluka, sigurno su i janje okrenuli
bas da vidim koliko ce im trajati
Moram pohvaliti načelnika,ovo je put ka stvaranju novih,Atića,Buza, ................ :)))
i malih Kineza, koji će se opredijeliti za igranje u našoj repki. Zašto ne neki novi Yao Ming u reprezentaciji BIH. :))))O
nemam pojma,ali čisto sumnjam,damir je bio sarajlijica i on ništa nije pravio u n.gradu, već je samo prodavo zemlju,kao da mu je ćaćevina!