Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo i vucko su sve ovo organizovali,da nebi migranti ostali u srbiji. uz presutno bakirovo odobravanje
Pa normalno, zar trebaju cekati da im migranti vedre i oblace? Bijelosvijetska gamad koja je od zuluma vlastitog otisla, a ne podjegla od rata. To je olos koji pali, krade, otima, nigdje im nevalja, samo traze neka ekstra prava, lazu da od bijede bjeze a placaju svercerima 10-20k €. Rastjerat to sve treba!!!
Sve ih u Banja Luku! Ionako dolaze iz Serbije. Ne znam sto ih ne vracaju u Serbiu!? Treba pojacati granicu sa Srbijom! Tu se sav kriminal desava.
pokvarenjaci I egoisti! 'nitko nema nista protiv' ali ih otjeraj!
@ham nisu krajišnici pokvarenjaci, a još manje su egoisti! Bar bi to svi trebali da znaju o njima, ako ništa drugo ne znaju! Migranti su došli u krajinu Talgo vozom koji je čekao "u garaži" godinama, da bi krenuo onda kad je migrantima trebalo! Ponašaju se kao "kod svoje kuće" a nikakvih dokumenata nemaju! I niko im ništ (još uvijek) nije nažao učinio iako prave svakodnevno probleme! I sad krajišnici egoisti?! Šta su onda sarajlije i ovi iz eReS-a?!
@Didov ide li Talgo voz preko Ključa ili Krnjeuše jer i od tamo migranti dolaze?
Samo nek ne puca!
ma ja treba zatvoriti sve sto radi