Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i ja kad prebijem jaranicu Maidu i kažem joj, nije ovo ništa lično, nisam ti ja uopšte kriva, ovo ti je drito iz Amerike sve smješteno. Ne moš oka otvorit od tih Amera.
Jok ba, to je vlaški mest, ja potopim sve šmrkom, a onda ubacim 2-3 kile varikine i šampona pa pustim da voda oteče, pa ribam 6-19 sati i onda sve fenom posušim. Čuj mest, fuj.
nemoj tako o materi pricat nije fino
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eto po njegovom...smrdska politika....opet su velike sole smjestile srbiji..uvijek neka konspiracija...vjerovatno ce za 10 godina biti da je srebrenica namjestena.....
Da nas srbija je*be onda bi to bilo ok...ali posto je*emo srbiju onda je konspracija velikih...u kojem ludilu smrdi zive...
"ali posto je*emo srbiju" Hahaha, kako to vi jebete Srbiju? Kako BiH ikako može uticati na Srbiju? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOJKOTUJTE SVE U TRGOVINAMA ŠTO DOLAZI IZ HRVATSKE I SRBIJE dosta su nas uništili u ratu, ne dozvolite da to rade i u miru
Ma da se hoće pogoršati odnosi između nas i Srbije pa da barem tako izgube tržište za plasiranje svog smeća od proizvoda "glupim" bosancima BOJKOTUJTE SVE U TRGOVINAMA ŠTO DOLAZI IZ HRVATSKE I SRBIJE dosta su nas uništili u ratu, ne dozvolite da to rade i u miru
mala Srbija = velika Jugoslavija Velika Srbija = mala Jugoslavija RAT JE ZAPOCET SAMO I JEDINO SBOG OVOGA. SVE SE MOGLO DOGOVORITI I POSTOJALO JE BAR 100 RJESENJA. SAMO SE I JEDINO RATOM, PROTJERIVANJEM, UBIJANJEM I GENOCIDOM, MOGLA NAPRAVITI VELIKA SRBIJA. ZATO JE RAT I VODJEN.
Titovu Jugoslaviju razbila je cetnicka Srbija, oni koji su od Ilije Garasanina sanjali Veliku Srbiju do linje Karlobag, Karlovac Virovitica. A da je Srbija cetnicka potvrdjuju njen predsjednik deklarisani cetnicki voljvda, pptrcko vojvode s govornom manom radikal i sadasnji premijer Vucic i rehabilitacija cetnickog djenerala draze 14.05.2015. - Cetnici i Jugoslavija ne idu zajedno.
Vazno je da si ti shvatio. A za mene ne brini. 😀
" Vrijeme je da razmišljamo o drugim temama koje nisu ratnog karakter kao što je unaprijeđenje tolerancije, ekonomska saradnja, kulturna saradnja i tako dalje", rekao je Stanković." - HAHAHAHAHAHAHA... IMALI SMO MI BRATSVO I JEDINSTVO MOJ STANKOVICU A ONDA STE POCELI PRICU O: BECKIM KONJUSARIMA, USTASAMA, TURCIMA - BALIJAMA, ARNAUTIMA - SIPTARIMA ... RATOVE STE POCELI I IZGUBILI OD SLOVENIJE DO KOSOVA. POCINILI DOKAZANI GENOCID. - I SAD CEMO SVE TO ZABORAVITI !? NIKOME SE IZVINULI NISTE, A TI BI NA KULTURNU SARADNJU. NEMATE VI NI KULTURE, A JOS MANJE OBRAZA, MOJ STANKOVICU.
"On je dodao kako pitanje Rezolucije o Srebrenici nije više toliko stvar odnosa Bošnjaka i Srba, nego odnosa velikih sila u svijetu. " - STALNO ISTO. UVIJEK KADA TREBA DA PRIHVATE ODGOVORNOST ZA VLASTITE ZLOCINE, SRBI TU ODGOVORNOST PREBACUJU NA "BELOSVETSKU ZAVERU". Kao da su Italijani pobili 8000 ljudi u tri dana, a ne Srbi.
Pa mi tražimo rezoluciju samo za jedan zločin koji je učinjen na prostoru Srebrenice... šta bi srbadija da im na to sve još naturimo ostale zločine, Tomašica u Prijedoru, Ćuprija u Višegradu, koliko je samo živih lomača bilo po Višegradu... i to nije bila vojska nego djeca, žene, i starci... mah, da ne nabrajam...
A to što kažu sa obje strane je bilo zločina, eno njihov čojk je fino izjavio, prema statistici tkzv. RS-a samo oko 800 je bilo žrtava civila srpske nacionalnosti i to na prostorima svih općina visokog podrinja... Srebrenica, Bratunac, Milići,.... tako da cifra koju Dodik koristi u svojim ispadima je laž..
Srbi u Bosni su se osjećali ugroženima osamdesetih godina samo zato što su bošnjaci imali jednaka prava kao oni... Moš mislit...
Hrvati i albanci su divno riješili problem peksinavih i nazadnih srba. I mi čemo uskoro...
Ne volim srbe.
Mudro zboriš Stankoviću.
"Vučić nije zatvorio vrata dolasku, ali ne bi bilo loše kada bi primio i zvanični poziv iz BiH", kazao je Stanković. Ovi politicari u Srbiji nisu normalni, kakav poziv kakvi bakraci, digli su toliku graju zbog rezolucije o genocidu u Srebrenici, i, pazi sad, treba jos neko da ih pozove u posjetu??!! Ne samo da im treba njima zabraniti da uopste dodju na komemoraciju, nego ih treba uhapsiti ako se kojim slucajem pojave tamo!!! Dosta je bilo palamudjenja iz Srbije!!! "U Srebrenicu se ne zove" -Sjajan tekst Milosa Cirica na Pescaniku: http://pescanik.net/u-srebrenicu-se-ne-zove/
Hinje. Nema večeg zla od glupa srbina...
Divljim plemenima je mjesto iza zida
Samo ti priznaj da ste napravili genocid u Bosni i da je rs vase licno dijelo pa tek onda mozemo da pricamo u nekakvim boljim odnosima.Nas nisu klale niti protjerivale velike sile nego koljaci iz Srbije,Crne Gore i prodane izdajnicke duse iz Bosne.
Negiranje genocida je negiranje svih tekovina koje srbi smatraju svetim. Tri tokmaka su dobrododla da svijet vidi na cemu se zasniva srpska politika, a ista tri tokmaka ce srbiju odvesti na dno. Aferim tri tokmaka!
sto dodik kaze to servi ponove. jucer bio genocid danas nije, prekosutra ce opet biti i tako redom, a nije ni cudo da se narod servima naziva.
8000 pobijenih muslimana bih definitivno svrstao u genocid, ali vidim da ti nisi covik od logike.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ako pod velikom silom podrazumjevas sranje, da to je to.