Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno jos jedan clanak samo da ponovi ono receno u prethodnim clancima, neke konkretne vijesti ce izaci u javnost tek kad se skonta kako ce se odgovorni izvuci iz ove situacije?
Standardno.
U pravu si, samo senzacionalisticki naslovi, ponavljanje nepotpunih informacija i dodatno stvaranje panike.
E sad im treba nacijediti zaprašenog limuna otrovnim pesticidom napraviti GMO salatu i dodati malo mlijeka prepunjenog antibioticima kojim se pelcuju krave. Svakako treba u obrok dodati malo piletine koja je othranjena na koncentratu vlastitog mesa, mljevenih kostiju i antibiotika i poslužiti djeci pileću paštetu u kojoj se nalaze najopasniji emulgatori po zdravlje čovjeka, koji su u Europi zabranjeni... Sve da je hrana ispravna datumski i po deklaraciji ona je nezdrava i za nježni dječiji organizam pogubna. Pogledajte samo sastav hrenovki koje se tretiraju bukvalno kao otrov,,, Krivi su oni koji su destimulirali domaću privredu, poljoprivredu, peradarstvo, ribogojstvo i stočarstvo. Krivi su oni koji nisu dali poljoprivrednicima adekvatne poticaje pa sad moramo jesti i mi i naša dječica bjkelosvjetsko smeće.
Malenim želim što brži oporavak a roditeljima savjetujem da se udruže i nađu načina da sprijeće da se ovakvi "incidenti" više nikad ne dogode.
Dok nasa vlast zavrsi istragu i nadje krivce, ova djeca ce zavrsiti fakultete
Dok je Arzija bila direktorica nije bilo trovanja djece hranom.
U ovoj državi svrha inspektora je samo da zataškava kriminal i da uzima novac da bi šutio, umjesto da se bave time ko je kriv, oni su se dali u zataškavanje i da se krivci slučajno ne bi prozvali. NA potezu je tužilaštvo i MUK KS, ovo je sazrelo za krivične prijave i optužnice za pokušaj ubistva!!!
Nisu u stanju ustanoviti sta je djeci, a prošlo je više od 24h. Stvarno mi nije jasno!
Mora da su se neke konzerve nasle na meniju.. A sad ih kobajagi nema, krivca nema i cica mica gotova je prica.
Sto smo mi stoka od naroda. Prosla nam nije valjala jer je uzmisljeni lik protjerala iz obdanista. Sto je to bilo trke i frke. A ova nova seksualna maltretiranja djece, svinjske pastete i trovanje djece i niko ni rijeci da spomene da je trrba smjeniti jer od kako je ona dosla sjebala je obdanista totalno. Al nije dirala izmisljeni lik i djelo djeda mraza. Pa da pitam sta je vaznije izmisljeni lik ili zdravlje mentalno i fizicko te djece. Gdje su ti roditelji sada da kazu sta.
Jel to tebe kakva kisa saprala. Jel to branis ovu stoku od trenutacne direktorice. Il nesto drugo treba da se desi djeci da vidimo ko je odgovoran. Jer ja ne znam sta to teeba da se desi da se nadje odgovorna osoba. Po tebi nekakva kletva il sta. Il da dodje izmisljeni lik, il da tebe neko zguzi ne znam sta. Reci nam oplakuljo jedna sta to treba da se desi da se ukaze na krivca. Ako je moglo prije par godina da se jedna smjeni na osnovu uvrede izmisljenog lika. Sta treba ova da uradi da ubije dijete da se na nju ukaze. Il je ona nedodirljiva. Da smo kakva drzava ova bi zatvora lezala po prijasnjim radnjama, a ne to da mora da ceka neki novi gaf na djeci da se ona smjeni. Samo da ukazem ocito malo ko o djeci ovdje brine ni roditelji ni obdaniste. Al takva smo drzava. Drzava za direktoricu
Zakon o javnim nabavkama je smece od zakona. Mijenjati pod hitno!
Jesu li opet ruske svinjske pastete u pitanju??
pa normalno da nece naci nista kada su im raznorazni mediji i internet portali, klix medju prvima, najavili inspekciju, imali su dovoljno vremena od sinoc da sklone i pociste sve dokaze, inspekcija tek ujutro dosla, umjesto da su sinoc sve odmah otisli zatvorili i zapecatili dali im vremena da uklone dokaze, ja da sam na mjestu roditelja vise nijedno dijete ne bi otislo u drzavni vrtic, pored tuzbe za ugorzavanje zivota djece i tuzba za uklanjanje dokaza mamu li vam j*bem
Dostava, kuhinja, vozila za prevoz, posuđe i svi uposleni! Hrana, nabavka, priprema, tenderi. Negdje je uzrok.
Kolektivnu tužbu protiv države i institucija, pod hitno! prvi ću potpisat ako treba
Tužno je sve ovo što se dešava ovim malim anđelima, koji su tuđom greškom otrovani od strane nekog idiota ili idiotkinje, kliconoše. Nažalost ništa nas ne može više iznenaditi, a tek nam sada na naplatu dolaze travnički, busovački, kiseljački i kojekakvi drugi univerziteti. Zašto tužilaštvo nije izdalo naredbu da se odmah uhapse svi odgovorni iz ove ustanove?!?!?!
Jeli iko pomislio da bi neko ovo namjerno mogao uraditi! Koliko budala i poriva danas zivi u gradu na Miljacki!?
Pa dokle više ovako? Pa makar nam djecu pazite ako ništa drugo niste sposobni da pazite !!!
Što nisu hospitalizirali 27 političara?