Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da se stanje pogorsalo kad imamo majmune na vlasti
Ja sam za to da ima i Bosna jednog predsjednika ko se slaže ? Dodik,Bakir and Zlatko DISLIKE THIS
...al da bude musliman...
ante jel imas ti sestru...???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Uprkos razlikama u jednom smo svi isti u *istim smo govnima bez obzira na vjeru i naciju.
JEDAN NAROD ! JEDNA DRŽAVA ! JEDAN VOĐA ! Ovo je krilatica ( http://hr.wikipedia.org/wiki/Krilatica ) trećeg rajha "Ein Volk, ein Reich, ein Führer."
http://072info.com/lifestyle/naucnici-otkrili-jeftin-lijek-za-rak-ali-velike-farmaceutske-kuce-nisu-zainteresovane saljite dalje link
U Bosni ima Muhadjedina za izvoz ja neznam odakle izlaze ili dolaze Vehabija ima kao u prici jednog dana ce Bosna i Bosanska vlada imati sa njima veliki problema sto god duze ceka to gore to su sve teroristi zato Bosnu prati CIA i FBI Bosna je pod velikim povecalom ali takva je ova drzava kada nemoze rupu na cesti rijesiti kako ce rijesiti Vehabije i Muhadjedine
Al uopsteno gledano , mi smo u odlicnoj poziciji. Nemoze nikako krenut na gore
71 zar ima neko gori od nas?
Dobro je dok smo i na ovom mjestu...
"Prema posljednjim pokazateljima, u 110 država svijeta među kojima je i BiH, smanjena je sigurnost dok je u 48 zemalja ona poboljšana"- jesam li ja nesto pogresno skontao ili fale 4 drzave?
Poshttp://sporednazarada.freshcreator.com/admin/preview/hrv/pocetna-stranicaao
MA JEL MOGUCEE???
Amerike nema ni na mapi, neće kaže da se sramote bezveze....
Cuj Rusija medju najenirnijma, cista propaganda i politika amerike i njenih saveznika. Ako se malo bolje pogleda, ista ta amerika vodi jedno 5 direknih ratova i isto toliko, samo pod drugim imenom (francuska, njemacka, britanija...), a gdje su svakodnevni snimci kako neko vrsi pokolj po ulicama iste te amerike, pa stalni protesti....
Svicarska mirna haha , a prva zemlja u evropi po samoubistvima ....
decko prvo ispeci pa reci .
Raspametili su nas. Pogledajte samo onaj cirkus koji se godinama pravi oko Boška i Admire, "sarajevskih Romea i Julije", cijeli grad zna o cemu se zapravo radi ali sipaju nam u glavu neku šuplju kretensku pricu. Pocece nam djeca vjerovati u sve to koliko su agresivni. Snimaju filmove, pišu price, rade se dokumentarci. Zabranjeno pušenje snimilo pjesmu. I šta ce biti za 10-20 godina kad polahko uvehnu ovi koj su sve to preživjeli? Kako cemo se sjecati rata? Po Srdanu Aleksicu, heroju, nadcovjeku, cestitom Trebinjcu, po Bošku i Admiri, po još nekom tamo Srbinu kojeg ce izvuci iz naftalina i promovisati ga u vrhovnu moralnu velicinu jer je recimo sacuvao fotografije iz porodicnog albuma ubijenog Bošnjaka pa poslije 30 godina predao djetetu ubijenog koje se sasvim slucajn zateklo u Foci u koju je došlo iz neke Amerike ili Australije, zaboravivši i jezik i ko je i šta je. Pun mi je kufer ovih sranja. Ovaj rat bio je sasvim nešto drugo, nije Trebinje Srdan Aleksic, Trebinje je Božidar Vucurevic i ostalih 99% trebinjskih Srba koji su sa kamama i puškama u ruci pobili i protjerali i porušili sve što je podsjecalo na islam i muslimane. Nije ratno Sarajevo Boško niti šta ja znam tamo nešto, ratno Sarajevo je Enver Šehovic, Zaim Imamovic. Prica o ratnom Sarajevu treba da bude prica o paklu na Žuc koju su odbranili borci iz Istocne Bosne. Prica o ratnom Sarajevu je prica o ovodunjaluckom džehennemu koji su prošli branioci Stupa i Otesa koje su gazili tenkovi po rovovima. Prica o ratno Sarajevu je prica o okruženoj Dobrinji gdje su civili živjeli u istim zgradama gdje su bile linije i gdje je razmak izmedu naših i cetnickih položaja bio na 20 metara i td... I što da ne, prica o Sarajevu i prica o ratu u Bosni je prica o vrhovnom komadantu Aliji Izetbegovicu kojima mnogi ovi demonstranti spominju mater redovno, to je prica o herojima Bihaca i Krajine, herojima Mostara, Goražda, Srebrenice, Žepe, herojima Srednje Bosne i svim ostalim koji su svak na svoj nacin prošli pakao. Ne smijemo dozvoliti da sjecanje o ratu bude sjecanje na dezertere, kriminalce i td, da nam se nekakvi izuzeci predstavljaju primjerom koji je centralni u ovoj cijeloj prici. A saznace se istina inšallah. Titoisticka stoka pljuje po "istocnjacima" i Sandžaklijama, a ti "papci Istocnjaci i Sandžaklije" su po svojim bespravno napravljenim kucama držali pola linija u ovom gradu, to svak zna, kreni od Ilidže pa preko Vogošcanskog ratišta. Ali šta znaju šminkeri, u nekim naseljima od 20 stanova bio je jedan borac, a negdje nijedna muška glava starija od 15 godina nije bila a da nije nosila pušku.
bez veze....
Ovakve vijesti i tzv istraživanja su šuplja priča! Naravno da je Iceland najmirnija zemlja sve je mirno, tiho, dosadno, zeleno i mokro. Jedino je Bjork nekada znala frku praviti.