Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veterinarske stanice zakazale ccc Vlasnici nedovoljno ili skoro nikako nisu upućeni... Inspekcija će sve da prebaci na veterinarske stanice, naložiti im mjere koje se moraju uraditi, vlasnici neće pristati jer to košta novaca, i idemo tako u krug.
na slici su gradjani bosne i hercegovine
SBB-HDZ-SNSD OSOVINA ZLA u BiH dokazano! Oni ako uđu u presjedništvo, podjela je neminovna .. Nedati KEPECU šansu nikako
Lijepo bi bilo da su napisali kako se bolest manifestuje kod ljudi. Cisto da se zna...
123 glasaca manje za HDZ😅🐏🐑
Evo ih Bakire,tvoje ovcice.Bolesne su,treba ih lijeciti,da mogu glasat na izborima.😂😂😂😂😂😂
Krivi su vlasnici koji ne vakcinišu protiv bruceloze, a i vlasti koje ne nadgledaju zdravstveno stanje.
bošnjo to održava .... hahhah... :)))
Ovdje se ne radi o izoliranim slučajevima nego o vrlo ozbiljnoj epidemiji, pogledajte malo zvanične podatke od ZZJZFIH. Broj oboljelih osoba - Brucellosis izvor (http://www.zzjzfbih.ba) 2010 - 157 2011 - 70 2012 - 59 2013 - 72 2014 - 118 2015 - 101 2016 - 182 2017 - 230 2018 - 75 (April)
potrpat u centru i salji za Bihac da idu preko grane
u cijelom svijetu se pojavljuju razne zaraze i epidemije,alikod nas ce ispasti neka nacionalna pizdarija zbog nekoliko ovaca !
napajali ovce sarajevskim kiseljakom :D