Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače da se zna ovo područije je okupirao fašističko-zločinački hvo s ciljem da ga pripoji kurvi hrvatskoj, međutim odlučnim, patriotskim i istrajnim djelovanjem snaga Armije RBiH okupatorski fašistički hvo je potisnut duboko na zapad tako da je ovo područje, kao i čitava Hercegovina ostalo u BiH...........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@RBiHseSEREnaRSiHB5x - pa i ti postojiš a ne bi trebao. Ipak ja ti ne želim smrt , ipak hitno se trebaš prijaviti na psihijatriju.
Kada me ulovi lugar kako prosjecam šumu radi zaštite od požara i vozim drva kući , napiše mi kaznu strašno.
Uf! Sretno!
Pa ugasite taj ventilator. On vam raspiruje vatru. Dddd
"Gori kuca nasa, ova noc je vasa. Nemas vise zenu a ni dom, vecno zivi s njom!" Stoja
Pricekajte jos koji dan ionako je sve izgorilo
Konacno neko pametan to u Australiji redovno rade naprave tampon zonu odvoje sumu i zaustave pozare.
@bosman345 Upravo tako - to se sve cesce desava i u Australiji, USA... zbog podivljalog VJETRA i izuzetno suhih vremenskih perioda pa vatrena stihija guta sve pred sobom uz ogromne plamene jezike i komadice zara koji se vjetrom prenose dalje i pokrecu nove pozare u pravcu kretanja vjetra.