Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto se čudimo ovim stvarima. Kod nas je korupcija način života. Od rođenja, nekoliko stotina doktoru za porod, po pedeset babicama plus po čokolada. Kad jedan od hiljadu javnih službenika radi svoj posao kako treba i za koji je masno plaćen pjevaju se hvalospjevi po društvenim mrežama, gradonačelnik napravio ovo i ono, kao da je od svojih para to uradio ... Svi uzimaju, samo se iznosi mijenjaju, od čokolade do miliona. Kakvi smo takvu vlast imamo.
Tvoj komentar bi trebo bit na vrhu
To se "zove"dobra "trgovina". Nema tu nista sporno !
koji levati. respiratori su ideja iz fbih. rs ima svoju pokretnu bolnicu.
Za ovog četnika Dodik je Majka Tereza.
Federacija ima samo izmisljenu aferu..
klix.ba=mrzitelji Bošnjaka
Nešto je TRULO u državi DANSKOJ !!!
Ovo će se na fakultetima izučavati kao ekonomski princip "Malina".
U ovoj napaćenoj i prelijepoj zemlji Bosni i Hercegovini najbolje uspjeva lopovluk i mržnja. Kada bi bilo kažnjivo negiranje nje kao države i kada bi to tużilaštvo kažnjavalo svaki pa i najmanji lopovluk i izjave mržnje i nacionalističko djelovanje puno, puno bi sve drugo bilo bolje, a životni ambijent bi bio bolji nego u Njemačkoj.
Drzava zvana Resporator
Ponuda za Vladu RS: Poljska bolnica - šator 70 USD / kom https://m.made-in-china.com/product/Mobile-Medical-Field-Hospitals-Pneumatic-Rescue-Tent-with-LED-Light-903954805.html Široka mogućnost "ugradnje" zagarantovana! Patriote smo, dogovorićemo se... 🤫
Ako su kupovali, Drägger, Covidan Puritan, Ge, 50-60$ Hiljada dolara po komadu je spravna cjena, Radim u Bnici Biomedical department I znam cjenu visio kvalitetnih aparata...
To tatina firma pa ne smije da kaze ime.
Evo ih 5800 USD + shipping free (uz dodatni diskont na količinu): https://carlsky.com/product/ventilator-acm812a/
Sad će tužilaštvo malo da oslabljava srpski BiH faktor
ODLUKA SDA JE DA KUPE JOS 100 RESPIRATORA
@galaxygalaxy obeco bake 100.000