Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to se znalo da na to colja, a i on je mali dodik, samo dok se ne docepa
Nije on ni blizu Dodika. Vidis da se obracunava sa kriminalnom hobotnicom i na tom mu svaka cast
Opet su komentari baš ono inteligentni. Mi u Federaciji nismo njegovi biraci i on ne treba da vodi uopšte brigu o nama već za one koji mu mogu dati glas. Gledajmo u nase kandidate i funkcionere i šta oni rade. Oni nam utiču na život više nego bilo ko iz RS.
pozitivno je sto se nije oglasio oko crnogorske delkaracije
sad ide dodatna radikalizacija kod Draska
Pravit ćemo mi DodiCka od blata ako ovaj mali dodje poslije njega. To je zadojeno mržnjom.
Gde ce sadasnja lepa presednica bas je lepa ko RS
Stanivuković Moguće i predsjednik građanske BiH ako Bog da.
Bez VUKANA vi ste pizde
Ovaj lik je Dodikov proizvod. Dodik je mudar igrac, Stanivukovic ce biti opasa jer ne promisli sto radi. Jakoneugodan politicar koji moze biti bezobrazniji od Dodika ali nije lopov za sada. Kako god sesavaju se velike promijene na BH politickoj sceni, vidjeti cemo na sta ce ispasti
Mali četalj, nikakva on promjena nije.Čovjek je prije svega neobrazovan, i ona buu haa priča ne može do kraja života piti vode,ali bih ipak prije njemu dao šansu jer je mlad i ima vremena da se promijeni.
Neće pas na garova
Početnik je ovoliko interesantan samo Klixu, nadmašio je Kardašijanke.
Mlad je on za tako nešto, još uvjek.
Nebitna vest za Klix.ba, radi se o Republici Srpskoj
Sta ti pise u licnoj, lojavac?
Genocidna tvorevina!!! Dosta ovih sto ne priznaju genocid pocinjen u BiH!!!
I da priznaju opet ce ti Fadil radit o glavi. Nista ti bolje neces ziviti sa ili bez priznanja genocida . U ostalom, genocid je pred sudom dokazan i to je gotova stvar.
Nema on nikakve sanse protiv Dodika.