Komentari (525)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ti si fino odgojen momak", "ti si buducnost Bosne i Hercegovine", tako ga nakiti i zakiti Senad Hadzifejzovic nedavno na svojoj televiziji. Kakav novinarski promasaj!
PoČetnik
a tek njegova izjava da pripada narodu koji je u 2.svj.ratu dao dva oslobodilacka pokreta, cetnicki i partizanski. tako nesto moze izjaviti samo neko ko je na prelima i uz gusle filovan cetnickom ideologijom. Ruzno i tuzno, ako je i od Draska, previse je.
vidjeli juniori šta pali kod glupih
Bravo za nas Bosansku rumad!
Ovako se dobivaju izbori u hajdučko-jatačkom entitetu. Kakva ekonomija i gluposti!
Ama ljudi naucit SVI vec jednom: U BIH postoj tri naroda sa tri svoje istine. Svi misl da su u pravu. Ko to ne moze da podnese /ratne ljiljane, cetnicke zastave i sahovnice/ moze da ode, da se zalaze da svaku ima svoju drzavu ovde ili da to prihvati kao demokratiju. Nema cetvrtog rjesenja. Izaberite.
@vilsonovo Ljiljani su stajali na jarbolu kod zgrade UN-a i to je jedina istina.
Gad.Cetnik je cetnik,dzaba suplju prosipa.Njega pokusavaju Konakovic i Kojovic da etabliraju kao”prihvatljivog”.Ista govna
Ćetkica, smrdljiva... 🤮
Bošnjo glupi...kad sam govorio da je veci četalj od svih skupa pucali ste minuse
Od mrtvog starog četonje, mnogo je bolji mlad četonja.Mrtav naravno.
I on, i Davor, i njima slični su gori od Dodika 20x, a to mnogo govori s obzirom na to kakav je Dodik...
Svatko odgovara za svoje postupke ali ne treba gledati samo ono što nam se ne dopada. Ako ćemo pošteno. Taj čovjek je ( ukupno ako gledamo ) javno više puta prokinuo Dodika nego ovdje svi mi zajedno...i Bog mu dao zdravlje jer tko god ga je gledao zna da se čovjek ne libi sasuti u lice istinu.
Pa ovaj je iz Borenovićeve stranke,pa onda nam je prije tri dana ch...etnik trčo po vilsonovom.
Dobro je krenuo, Vucicevim stopa, bice predsednik...
Samo cekam zvanican odgovor PDP-a, sta oni kazu na ovo. U svakoj drugoj stranci ovo bi bio cine za noge. Vidjecemo...
Slika se sa cetnicima,ne priznaje genocid...sta kome nije jasno?Pogana je to rasa.