Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Bil Gejc, Dodo već čipovao opoziciju u RS-u
Ono što Dodik radi je ovlašteno. Zato je je on kolovođa i njega se sve pita nažalost.
Dodik je dobar strancima,zato ga i drže,uništio je privredu,doveo je strane banke,prodaje resurse i zaduzuje gradjane non stop. Samo strana poluga moze da ga skine s vlasti,tužno ali tako je
@fbUser1589191412 Žestoka konkurencija. Kada Srbi pričaju da će propasti Amerika/NATO i u Federaciji da će RS propasti. Samo što nije.
Najveći lopovi u državi su iznad zakona!
Otprilike dođe ko da kaže majki da je babo prisluškuje 😁
Draškó moj!
Zbog neovlastenog prisluskivanja? Zar postoji ovlasteno prisluskivanje?
@SimpleRed naravno da pises stoji
Godinama se obećavaju autoputevi,veće plate,penzije itd isl. Ali ovih izbora su nešto inovatovniji,sad obećavaju snimke
Овог Станивуковића ће појести мрак, ко што гледам...
Bolje Dodo nego ovaj malo ceto
Evo ga opet, Princ Selfie
Realno gledajuci njemu u Bih niko nista ne moze i ovi sto mogu NE smiju.Dodik je jedno ime koje ce se godinama pojavljivati na politickoj sceni, zalosno ali tako je.
Opozicija u rs-u ubijena, ne mogu ništa raditi bez dodikove dozvole, dodik ima 2/3 glasova u narodnoj skupštini, mogu lajati koliko hoće još ga narod podržava. Ovog draška samo Bošnjaci vole. U Federaciji opozcija drži medije, svi udaraju na SDA i sda ih sama pobjedi bez ikakvih koalicionih partnera samo pogledajte sta je fadil novalic ucinio za zadnjih 6 godina mandata preko 80 hiljada zaposlenih dakle cistih otvorenih mjesta
Stanivuković navodno tvrdi da mu je umisto sprida Dodik unišao sazad
kim jong un je izgleda mala maca za dodika...ako prisluskuje opoziciju sigurno prisluskuje sve u bih...hehehe
Veliki četnnik prisluškivo malog.
dosadni ste vise i samo glupaci padaju na vase LAFO SVADJE