Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo u krmetnjaku.
@haos1 Eto u sda i hdz federaciji je nesto kao bolje. Aj ne kenjajte vise. Svi u istim gov.ma.
@RoziTulipan Upravo tako! Izgleda da haos1 živi u svom ''safe space-u'' u Švicarskoj ili Švedskoj i komentira tako iz dosade.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SJEVERNA KOREJA
pa kako ime inspektoru? uzeli sebi za pravo da mogu šta hoće, sve u korist sistema
Koliko je to samo silno
Sta ocekivati od rezima koji je podrzao naj vece moguce zlocine nad civilima tj. do jucerasnjim komsijama. Zar ste mislili da kad zavrse sa njima necete i vi posteni srbi doci na red. Ni federacija nije zlatna ali da se ove stvari dese kao u BL mislim da bi narod zapalio vladu
Mali... smaraš... Jedan si od cirkusanata koji treba da "zabavlja" narod.
Džaba, eto sve se zna i opet ništa, nikome neće faliti dlaka sa glave.
Narode, sa glasanjem za Dodika (a i Covica i Izetbegovica) i njegove kriminalce izabrali ste ovu torturu. Koliko cete da trpite ove kriminalce sakrivene iza vjerskih i nacionalnih obiljezja?
Draško, čuvaj se, ljudino!
Izgleda da je rezim sjahao sa D.Dragicevica a uzjahao sad na D.Stanivukovica
sad da pitam sve (bosnjaci,srbi,hrvati) jeste li se zaista borili za ovo?
@volim3zene da
@Slix steta sto niko ne vidi da su bili pijuni u partiji saha koju igraju mnogo veci igraci i od tudjmana alije i milosevica
To Đuro, legendooo!
Jedino zbog cega cijenim ovu policiju u PC je sto pobise posrbice, nemilosrdno… aferim!
Prvo će da ga bije pa će da ga kara.
nemam riječi. dabog sačuva.otuda samo treba bježati da ne gubiš vrijeme uzalud.
Nazalost ovo je ovako i nikome nista jos poslije ubistva momka on ovako razgovara i prijeti i da me on brani neka hvala sam cu se braniti metak tebi, metak meni pa izvoli gicko!!
Zasto im jos nisu zaveli policijski sat? Sta se ceka?! Stoku u obore i gasi svjetla.