Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na kraju kaze zivjela srbija,z.as.r.e mali na kraju sve
Vučić ih finansira ćim je na klixu.
ne znam sta si ocekivao od njega koji se slka sa cetnickom zastavom. e moje bosnje, nikad pameti. samo bojkot i ignorisanje prema ovakvim. fgr mu pusi u sarajevu. bojkot srpskih proizvod!
Gdje je RS, gdje je BL, gdje si Ti Draško???? U Srbiji ili u BiH, jesi li to učio od Dodika???? Osvjesti se mali!!!!
Ne možete vi da turke ne spomenete 500 godina utice na vas. Žasto u sve svoje govore ubacujete turke.
Je*li ti Turci mater...
U Banjaluci ili Bijeljini pitanje je sad....https://m.youtube.com/watch?v=lq4_4o6K0VE
Ništa ti Draško nisi bolji od Dodika ili karadzica . Živjela Srbija a rodio se i živis u Bosni i hercegovini Smradu.
KAKIR I BABO I NANA MU LOPOVI,SAMI SU UKRALI VISE NEGO CJELA SRBIJA I RS ZAJEDNO.NEMA VECIH LOPOVA OD IZMETBEGOVICA
Eno ti kakir je be ženu a ti komentari šešir po klixu
Ebo li ti dahija mamu.... Može li išta bez Turaka i dahija... Em ste im bili saveznici em su vam se prababe rado kerepile sa njima... Pa ima tu i krvne veze...
Znaju li ovi išta raditi bez spominjanja Turaka i dahija? Čak ni borba s vlastitim kriminalom ne može bez srednjeg vijeka. Bolesno
I kod nas hIma u Sarajevu mladih pametniH lijepiH a graskiH samo da dobijemo dojavu iz Kabula .......
Ne vjeruj im bosnjo ni kad ti poklone nose!!
Drasko, jednu stranu gledas i uvlacis se narodu kroz tradicionalnu pricu o otomanskom carstvu, dahijama, itd. Pa dokle bolan ta prica o turcima i slobodi. Oslobodite se toga i bice ok a ne trujte narod budalastinama. Ima problema i previse od spominjanja istorije od prije 150 godina. Oslobodite se prvo toga. Ovo je najiskrenije
Vi Dodika samo možete povući za mog Hašima, hadžija Dodik je potpisao NATO srušio crkvu odveo tzv rs skoro u nestanak. Nek nam živ i zdrav bude i biramo ga za jedinog predsjednika građanske BiH.
Draško reformatore, bori se za Bosnu i Hercegovinu bez entiteta i kantona državu sa dva nivoa vlasti. Svima će biti bolje kad nestanu hiljade uhljeba iz raznih parlamenata i vijeća. Ostaće dovoljno para za progresivan razvoj, jer ostalo sve imamo.
Ovo opozicija!? Sve od zla oca - od gore matere. Mile će vladati 300 godina ako se ne pojavi neko novo, mlado i ozbiljno lice u opoziciji. Od Stanivukovića nema ništa jer se slizao s Muslimanima, čekamo mladog Srbina sa Radovanovim i Ratkovim idejama da povede opoziciju.