Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da ima neko da objavi onaj snimak kojim ga Dodo ucjenjuje,tu bi bio totalni kraj ovom malom Draži
Gori su nasi, tzv naši, sto ga kraj sebilja grle, ljube, gori je hadzifejzovic sto ga u emisije dovodi i relativizuje njegov fasizam, moljakakjuci ga da prizna genoc.i.d
Nadam se da će baš Dodo objaviti kad bude išao u ambis da i ovog Peška gurne
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
BiH treba hitno novo uređenje mirnim putem ukinuti entitete napraviti 3 ekonomske regije tako da se nitko nigdje ne osjeća ugroženim a hiljade parazita iz entiteta i kantona na biro.
BRAVO.
tooo
imali ovaj zenu?
Pukovnik Slavko Lisica kaže: Mi nismo dobili rat. Mi smo izgubili rat. Ja sam dobio svoje bitke, ali sam izgubio rat. Oni su došli 15 kilometara odavde i da su dobili signal da idu dalje oni bi ušli u Banju Luku. Ja sam stanovao tu, cijela zgrada je bila na točkovima i gledala je kako da pobjegne.
Ovaj mali pakaš planira na Dodikovo mjesto, ee moj debilu nije Dodik ni nalik na političara, a ti si još gori, narod prepozna foliranta, to, si hinja ona npr u razredu što se uvlači nastavnicima, glumac malog kalibra u svemu, nemaš harizmu
DERLE MALO
Ispade po" malom" genocid u Srebrenici i desetine (pa i stotinjak) hiljada ubijenih širom BiH bilo od NACIONALNOG ZNAČAJA ZA NJEGOVE! Bjede!
Ima Mile filmski maraton o malom😂
Izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine. I KO JE FORMIRAO GORE NAVEDENU KOMISIJU? DA LI OVA KOMISIJA ODGOVARA NEKOME ZA ONO ŠTO JE OBJAVILA, ILI SE TO SMATRA " SLOBODNIM UMJETNIČKIM DJELOM"?
ovJ bi lično klao da moze, sve nesrpsko
neocetnik, srednjoskolat i Miletov podanik
Najopasniji su prikriveni.
Ne znam zbog cega dajete ovoliki znacaj ovim međedima
Jurassic park
Mali se zaigrao? Debelo će mu narod naplatiti!
Ker mali
Analni olimpijac