Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onoliko afera a neko plasira jel ko jase Draska. Cime se sve sluze majko mila. Eto niko ne jase po Dodi i Zeljki lezbi...
Hoće da ciljano skrenu pažnju sa važnijih tema, opšte poznata taktika Milokrada i njegovih razbojnika, a svi smo nekada radili neke gluposti u životu, samo što se možda nije snimalo i što nismo neke uticajne persone.
Milorad Dodik i Željko Komšić lezbe? nisi ti dobar druže
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mm sta li sve radite kad se ne snima..
mozda ko i svi ljudi, klepaju se
Kakve veze ima kad je nastao snimak. Ovakav covjek, pardon pastuh, se ne bi smio bavit politikom. Podnesi ostavku, sramoto jedna. Idi pa zavrsi fakultet, koji nisi zavrsio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje su ikone zavrsile ???????????????
Mladog momka jase mlada cura. Vala da je predsjednik ne vidim nista lose i degutantno.
Nedo Bog da moje pocnu objavljivati…
Ahh srbin. Sta drugo ocekivati
ja ja, lik jebe a ti ramize zagledaj komsinicu
Bolje da ga jase i ova nego dodik
Moglo se i pretpostavljati, jer vidi se da nije kancelarija gradske uprave. Mlad momak, zezao se, sta fali. Sta bi dali ovi stariji da ih ovako jase mlada djevojja
Pa.joj, svako od nas ima barem.20 situacija koje su.snimljene prije xy godina. A sad sta kome.smeta.ovako.jahanje. Pa sa.20 svaki koncert u zetri ili na Kosevu pola nas je nosalo na ramenima curu. Kasnije bi.bilo i jahanje :)
Nek te jase drasko tako i treba.
SAMO JAŠI SVI SMO NAŠI
To sada kao nesto cudno, pa predsjednik im je medjed, predsjednica trandza, Majkicka karakondzula, moze biti i ovaj gradonacelnik konj.
Meni je baš ovo simpaticno. Mladi ljudi se druze. To pokazuje normalnu prirodu covjeka.
I ja bi volio da me neka uzjase kao Draska,ali nemam srecu s curama :(
@Jadnik Da li si pokusavao sa muskarcima?
Hija konjino 😂
Mile pokro boce od kisika, nemre da diše od problema.