Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Dodiku citam svako treci clanak! Ne zasluzuje da mu se posvetim vise. 😒
MERHABA ASKER
Ova je dobra, sankcije za ćutologe. Ja kad god vidim neki video sa Stanivukovićem u skupštini, on priča, a ostatak sale izgleda kao gomila zombija. Samo šute i zure u prazno.
Mi banjalucani Draska zovemo DVORSKA LUDA
@leptirica92 Sta ces ti koga zvati...ti si samo balavi isprdak,idi skoluj se,nemas ti sta reci ljudima koji su godine proveli na fakultetima dok si ti jedva osnovnu završila! Tvoji genocidni roditelji su te tako odgojili!!! Btw...mi ovog kokošara Do-dicka-a zovemo Pajac ili ti dvorska luda! A Stanivukovic je jako skolovan,inteligentan i pravedan na spram kokosara i takvih kao tvoji roditelji
Mozda ga ti tako zoves.
a doci ce dan kad ce morati pobjeci iz BiH
Jedina smješnija pojava na političkom nebu regiona možda je samo Vulin. Lik se ladno bori protiv sistema u kojem se njegova porodica debelo obogatila.
Šta hoće ovaj mali negator genocida
demokratija sa malo diktature i primitivizma i jos neke druge toksikomanije
Nakrham se nane i mat.ere i ses.tre svima u NSRS znaci pocevsi od onih radnika sto su radili na izgradnji ovih prostorija pa tu ubrajam majstore zidare, tesare, elektricare, vodoinstalatere, keramicare, elektricare, zatim sve vrste inzinjera, a zatim i svima onima koji rade u navedenoj zgradi, koji su radili i koji ce raditi, svim bivsim sadasnjim i buducim politicarima i svemu zivom sto se krece u i oko zgrade NSRSa ukljucujuci macice
Zaboravio sam navesti i irgete i pticice oko zgrade
stanivukovicu mlad si momak i boris se za pravdu...ali znaj da dodik u tebi ne vidi nikakvu opasnost po njegovu fotelju...jer da ima...lukaceva policija u civilu bi te fizicki eliminisala...i dodikovi mediji bi objavili...nesretan slucaj stanivukovic nadrogiran obijao kucu pa bjezeci pao u rijeku i podlegao...
I te kako se on boji njega, momak svake godine povecava broj glasova. Ubili bi njega ali ne smije jer tek onda ce kontra efekat uraditi pred izbore.
Daj ba mali imaš milione i godinu iskustva i samo laprdaš kao i ostali a svaki vikend ideš po otocima i trošiš milione...Svi ste isti.
Kad novine u federaciji prestanu negativno pisati o Hrvatskoj tek onda će biti SDA političari zainteresovani za ulaskom u EU. To će se možda tek onda desiti kad bude prekasno. Kad nije Čović onda je Dodik. Ali sve sve svodi na to da se neželi u EU. RS pravi most na savi i autoput Banja Luka Gradiška, brzo u EU ili za Beograd. Oni nisu čekali da im Erdoan napravi i poveže RS sa maticom.
Ta najava autoputeva Sarajevo Beograd, čak i iz dva pravca, možda su imala najavu mi ćemo sa vama, uz Srbe i Srbiju. Ili što vas više kočimo i nama ostavjamo više vremenskog prostora. Srbi jednostavno nisu čekali na te autoputeve. Sad u SDA svi u šoku. Nemože se RS držati u šahu, jednostavno zaokolili Distrikt. A Hrvatska ima bošnjačku ideju sad 100% u rukama. Šta je samo bio cilj napadati susjednu zemlju na zapadu, ako se neželi stupiti sa Srbijom u zajednicu?