Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj samo te genocidne pichketine, svi skolovani u JNA.
@Sezam Kakva ti je to konstatacija. Pa šta misliš gdje su se školovali oficiri armije i hrvatske vojske?
MEĐU STRADALIMA OPKOLJENOG SARAJEVA OD 1992-e DO 1995-e bilo je raznih religija, nacija, potomaka mješovitih brakova i tako dalje. Sve su to bile žrtve one iste srbijanske (ponajviše beogradske) ekstremne opasnosti koja je svijet beskrupulozno gurnula preko ruba još i 1914-e u čitavu seriju izuzetno lančanih nesreća tokom prve polovine 20-og stoljeća.
U svim ratovima postoji tzv. 'kolateralna steta' - citaj, civilne zrtve rata. To je bio okrutan rat koji se je vodio da bi se Srpski nacionalni korpus razbio na vise manjih drzava a onda lakse unistio, dio po dio, ako sto je to bio slucaj sa Srbima u Hrvatskoj.