Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelivaj vodu iz šupljeg u prazno i obrnuto!
pojedini hrvati tj. oni iz Covicevog HDZ a , nastavljaju opstrukciju zivota u FBiH i uticu direktno na sve losij standard zivota.
vlaska posla
meni samo nije jasno sto hrvati nisu glasali za ? jel to brane zlocince? ili teroriziraju zivot u FBiH sa 12 zastupnika teoriziraju parlament FBiH i uticu na sve losiju kvalitetu zivota
Zato što je ovo sve go veliki dogovor. Ti mene pokrij tu u tom kriminalu, a ja ću tebe tu u tom kriminalu. Narod ćuti i trpi, ne zato što je glup i naivan, nego zato što je isto tako kriminalan kao i njegove drage vođe. Ovdje će uvijek biti 90% kriminal, i to ti je to. Ko se snađe, snašao se. ko se ne snađe ili mora da bježi, ili da se uguši u govnima koja smo izasrali.
@innahawaad ma ja ako profunkcionise drzava ode Covic na robiju valja objasnit odakle 5 000 000 KM za kuci i punac penzioner sto ima apartmane po Jadranu a da ne pricam za dokumente koji su se "pogubili" https://www.cin.ba/nestali-dokazi-iz-predmeta-covic-lijanovici/ Dopisi pokazuju da su dokazi najmanje devet puta transportovani između tri pravosudne institucije dok se nisu pogubili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da hrvati su ti koji zele da BiH ide pravim smjerom, a to je zaustavljanje rada svih institucija. I onda je dragan vegeta svetac koji prica sa opozicijom a nece sa onima koji su u vladi. Dragan cuva svog dodika ipak su oni jarani u svemu. Pa se bojid a nece biti i u cuzi.
Svi rade isto. A to je pljačkanje i kriminal. Kao što sam gore rekao, narod ćuti jer je upravo i on isti lopov ko svi ovi. Priče o zastavama, grbovima, državama i ostalo su samo prazne gluposti na koje se svi mi palimo.
U skladu sa zakonom. Gotov si Gogo :)
Nema od ovoga ništa. Gotov je al u qurcu. Možda će promijeniti funkciju i to je to. Mi smo svi (velika VEĆINA) kriminalci i to ti je to.
@innahawaad Dvije godine je bar gotov, pod suspenzijom. Dotle bi krivična istraga trebala biti završena a ova izjava o zakonitosti dokaza je ključna. NAravno ocjenu ipak donosi tužilaštvo a konačnu sud. AKo je prihvati trebao bi da se pridruži Fahri ! I ZIKI, pa da se igraju u ZENICI vlakova i TATE I MAME ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)