Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definicija drzave, drzava je diskriminacioni sistem koji otima od jednih i daje drugim. U takvom sistemu ljudi kojim se otme postanu bezosjecajni , a ovi koji dobiju oni se naviknu na stjecanje bez rada. I jedni i drugi nikad nece biti zadovoljni. Jer oni kojim se poklanja zele sve vise i vise, a oni kojim se otima , oni sve teze i teze uspjevaju namaknut onoliko koliko im drzava otima.
@jokashmokash , alternativa je inovativno uredjenje u kojem ce oni koji stvaraju nove vrijednosti biti motivirani, a oni koji bi da zive od tudjeg bili kaznjeni niskim platama.
Dakle, hoces da radis u opstini ili drzavnoj instituciji, moze , u redu. Ali plata je plafon 500 KM.Pa izvoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U centru Metropole, Goražda, spratnost zgrada P+1.
A kakve veze ima ministarstvo za izbjeglice sa ovim u Goraždu? Zašto ne troše novac za povratak izbjeglih?
@Stelt117 ahahahahahahahahahahahahhahahahhhhahahhahahah
@Stelt117 pa dobro........nak mi bio smjesan odgovor.................bas sam se nasmijala slatko (a svi mi volimo nekada da palamujdimo i o stvarima koje bas i ne znamo)