Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naselje je Cengic Vila, Otoka je malo zapadnije, bas je tesko "novinaru" (ako vec ne zna) da pogleda na google mapsu, tamo je dobro oznaceno
Realno, nazivi naselja su vise neki kolokvijalizam koji se mijenja na dnevnoj bazi, a ne sluzbena podjela grada. Do juce je Malta zavrsavala u Lozionickoj, sada skoro svi Maltom nazivaju i Socijalno. Sta raditi nego prilagoditi se.
Anegdota: Ušao neki putnik sa autobuske stanice u taksi. Taksista ga pita "Dokle ćemo?" "Do Ulice grada Čačka!" "Zar ima takva ulica u Sarajevu?" "Ima sigurno, tamo me čekaju, negdje na Otoci." "Aaaa, Gradačačka!"
Ja mislim da je ovdje pojedincima krivo što ne posjeduju vozilo, a da ne pričam od 2 il 3 vozila 😂
zašto ste izbrisali članak,svi će te odgovarati ti novinaru prvi i ovi što su najavljivali paljevinu tih auta,sreća pa sam sve zabilježio
Kad ti auto treba jednom u 15 dana, nabavi garažu, a ne zauzimaj parking-ovo se odnosi na one koji svoje napucane aute drže na parkinzima, ako su već "na visokoj" nozi, nek ne budu fukare, nek plate garažu, a i auto je sigurniji od grebanja i udaranja....
Bas nijedna slika nije sa Otoke...
A ne pitaju se glupani ko nam je i na osnovu čega oteo parking ispred Binga (Hepoka), pa nam ga sad naplaćuje!? Pravi smo, glupi smo, Bosanci.
Stanari koji dosad nisu tuzili Tibru radi zavale sa parkingom, skolom, ambulantom i svim ostalim, i zasluzuju parking pun krntija. Ili barem kazne za parkiranje po trotoarima..
Sine mali milion vakih kola samo džaba sjedi na parkinzima. Samo ih sklonite.
Konacno da i o ovome se nesto napise. Otpad ako nije registrovan.
Ovo Otoke nije vidjelo.
otoka anektirala cvilu sjemo okupatorsko im se zatrlo
Kad vec postoji zakon zasto se ne provodi. Nazovete policiju koja izadje na teren i trazite uklanjanje paukom.
Nađu broj šasije i podatke zadnjeg vlasnika. Pošalješ mu na adresu opomenu i rok za uklanjanje. Ako nemaju podatke o zadnjem vlasniku na auto stave opomenu i rok za uklanjanje od 48 sati. Nakon toga radi poauk, vozi na otpad i od naplate uzimaju za svoje troškove,a ako šta pretekne za unaprijeđenje parkinga u gradu.
Žalosno da nam je ovo izgleda nacionalni problem.
Ne samo na Otoci, po čitavom Sarajevu su parkirana neregistrovana vozila...
Zasto pauk ne kupi ne registrovana vozila sa javnih prostora. Ja registracijom golf 2 placam naknade i za javne ceste.
Službe u opštini N Grad ne obavljaju svoj posao. Bezbroj je primjera. Ul. Trg Solidarnosti svega nekoliko metara od zgrade Opštine napušteni kiosci godinama prave ruglo od trga. O parkiranim vozilima u pješačkoj zoni da ne govorim.