Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa govna vama teku zagadise grad i Zeljeznicu, smrdis Ilidzo, tako vam i treba kad ste glasali za sda
@KumerleRobert Jedi govna !!!!! Ilidza je pariz za ostatak sarajeva hvala lijepo
@evodrineopet ima veze zato sto debil upravlha ilidzom, ako nisi pratio politicke izbore zadnjoh 20 g ti je sda na vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek se poguše svi kad glasaju za Memića, hebo ih on u šu.ak seljački
Znaci ukratko ne kupuj od Cet-Bah d.o.o.
to je radi arapa, da se osjecaju kao kod kuce....
Sve ce to narod posratiti😂😂😂😂😂
Rece Arapi yebo mater dje smo ovo dosli i dali ovolike pare..
u sarajevu stalno neka go vna smrde......
Neko juce napisa kako su svi u BiH ljubomorni na Sarajlije..
Odmah sa lijeve strane ove zgrade je kamp Oaza od Budnje. Bukvalno mu ovaj smrad kanalizacije tjera goste kompleksa. Kako je bar on to sebi dozvolio,ipak on vedri i oblaci Ilidzom. Prije tri godine od komsije mi dijete je skakalo po ovoj lokvi,igrajuci se u njoj misleci da je obicna bara.Zamisli koju je moglo zarazu to dijete fasovati!
Nek je opcina centar samo uredu ostalo nije bitno
Samo SDA zaokruzite i ne bojte se uskoro cete jesti ta vnago ;-)
Sta vas briga, imate Arape😂
Treba Kakira bacit u septiču da pročeplja balegu...nek razgrče govna sa zlatnom kašikom a nek mu pomaže i Mile Duduk sa svojim truhlim krmečim kljovama dok ih zdušno uveseljava sa jednom Dalmatinskom pismom Zmijuga Ćović zvani ugroženi promicatelj europskih integracija....
@X.FarCry.XNemoj ba baketa dosta je sto po kuci cisti..
Zivim nekih 100 metara od ove zgrade i mogu da vam kazem da i ja ne mogu otvoriti prozor.To traje punih 10 godina i nikako da rijese!
nakaradne zgrade....