Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek staje pusite ga ionako nisu cemu
Niko neće izaći da protestuje. Nikoga nije briga. Apatija je prevelika da bi se narod organizovao i uradio nešto po pitanju lopovluka koji traje već 2 decenije. Ništa od promjene nema, makar jeli iz kontejnera... Nažalost.
Po jutarnji obrok do kontejnera ako ga ima,i tako opet do izbora gdje se bira-zna se SDA
Nece nebojte se jer treba sebi dat platu ..
AKO MI NANI BUDE KASNILA PENZIJA DOCU S KALAŠEM PRED PARLAMENT ZENA MI OBECALA CENERA,A ZNATE KAKO JE STUDENTU NEMOJTE ME ZAJEB..
Yebo vas otac nesposoni
Samo nek stane, al nećete ni vi primit platu, pa nek se narod digne i zapali sve institucije kao 2014.
Umrite glupi Bosnjani. Gle za sta ste se borili ! Pogledajte! Ja sad kad bi ustao da krenem u revoluciju da mijenjam vi bi ste se svi vi idioti digli da me ubijete. 1 milion zrtvi pridonjeli novim Bogovima. Ovo su vasi Bogovi. Nema tu Allaha nigdje. Za njih je Allah nula
sve je dobro dok nam ne počnu čobani bježati u inostranstvo mislim po ovce i vunu
Lidija Brdra i njoj slicni puni para, ne mora biti plata isplacena 5 godina, oni nece nista osjetiti. Ovo je LUDILO od drzave!
Sta je sa Bh blokom zar toliko mogu bit bezobrazni da penxioneri ispastaju
Hoce li hrvati dobiti mirovine? Ha?
Da se ne svete zbog pausala
Sreca pa radim kod privatnika, nisam na budzetu. sto se mene tice i nemora nikad biti odrzana nek stoka krepa
Too, da bog da se nikad ne održala
E pa gospodo iz Doma naroda ja zbog vas neću mrziti nekoga ko je drugačiji i drukčije se moli Bogu. )ebem vama svjema političarima po mater a običan narod ,bez obzira kako se zvao i dalje ću cijeniti.
Za svo zlo koje nas je snašlo možemo se duboko nakloniti i Istoku i Zapadu i zahvaliti im na tome što su nas "podržavali" i gurali u sukobe. Što rat nisu zaustavili nakon 2-3- mjeseca kad sui mogli? čekali sda se dobro izrokamo da se dobro zamrzimo pa da dođu da nam "ponude" ljubav i razumjevanje Sve je ovo goli interes, nit Amerika voli ferderaciju niti Rusija rs, jebu se preko naših leđa, oni se jebu a ti Muzafere se kupaj, moj narode
Svakako su vladajuće birali Buđetski uhljebi i pemzioneri. Znači Bože molimo te da ne bude, nebili trutovi pri bužetu skontali da su trutovi