Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izolaciju svakako treba skroz ukinuti.
Boli nas racku i za RS! Hocemo hapsenja u svom dvoristu, kasnije cemo se njima pozabaviti.BTW da li ovo znaci da neko ko ima vikendicu ili kucu u RS-u, a ista nije na licnoj karti navedena kao stalno prebivaliste, nece moci da je konzumira, jer mu valja bit 14 dana u izolaciji?! :D
izoliraj mamu svoju..nemate pametnija posla..
I RS i FBiH su se loše odnosili prema dijaspori. Trpali su zdrave ljude u logore a živjeli su od njihovih deviznih doznaka.
@Danube Upravo tako! Sta sad treba neko doci n'a 10ak dana i provesti ih u tamo nekom logoru?!
@Danube 👍
A sta je sa Federacijom jesul normalni vise...
Ovi su za cirkusa samo.
Malo po malo, mic po mic, i nece biti vise nikakvih mjera. SMRT TOTALITARIZMU-SLOBODA COVJEKU!
Za stab RS, nadam se da imate ljude da potprasite ove ustashe sa Puljicem i druge, posaljite ich na Kocevski rog, ceka ich Marko Bovc.
Vidjela zaba da konja potkivaju....
hebla vam više izolacija ma.ter.. niko to ne poštuje
Ispravno, dobra odluka.. Da mogu ljudi malo doći svojim porodicama da ne izgube posao