Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrice ti si najveca lazz,fuj
Zar može Štab civilne zaštite tj skup polupismenih određivati i naplaćivati kazne?! Sada su ovi likovi i zakonodavna i izvršna vlast?! Je li ovo 1938. u Njemačkoj ili koji k.....?!
Pustite narodnu u Steosmajerovoj.
Šiptarka ga voli loMa
Sta znaci lazna vijest ? Laznu vijest mogu samo mediji plasirati a drugi je prenijeti. Gradjanin, izuzev ako nije iznio vijest a da prethodno nije objavljena, jedino tada moze biti odgovoran. Nije zabranjeno prenijeti vijest koju je neka medijska kuca objavila, makar ona bila i lazna. Sankcionisat mozete jedino tu medijsku kucu. A u sustini, kako cete kao Opstina odrediti mjesnu nadleznost za prekrsaj ?
Da li odgovornost za prekrsaj utvrdjujete po mjestu prebivalista osobe koja se komentarise ili osobe koja je komentarisala, da li po sjedistu medijske kuce ili po .... kako cete utvrditi nadleznost za postupanje i kako cete dokazati da je neko sa mobitela komentarisao dok je bio u Starom Gradu ?? Glupi ste i previse da vam to na Sudu ne bi sve palo
Demokratija! Jedino su njihove informacije tacne i postupci opravdani!
Nek ste se vi grupno uslikali pa nek gori sve...
Onda pocnite redom:KLIX,DEPO,Radiosarajevo,Source,Fena,Face TV,NAP/Patria,Zurnal...
sacekaj malo, fale ti glavni faktor,stav,avaz,slob.bosna..
Smijurija od drzave i naroda