Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema četvorki spasa. Izdaja se halalit ne može.
Nema ništa ni od četvorke, čim su ponovo krenuli u priču sa sbb-om i asda, a da ne spominjem naznake da će im se pridružiti i Mirza čelik
Ibrahime mi te volimo do pada SDA aBd!
Znaci da nam opet gace spadose
Znaci da vas sve treba strpati u jamu nekog rudnika da kopate sto dublje i da se nikad ne vracate obavezno da povedete Baketa onog medvjeda Niksica i Konjakovica a Seka da vam pere gace Futavci
Ne znači ništa. Opet ćemo glasati za SDA
Gdje Bake u toj priči..
VAKCINE!
To znači da je četvorka u stvari uglavnom ex-SDA priča. SDP i NS im se samo šlepaju.
Veleizdajnici Bošnjaka će dozivjeti debakl 2022.g i tu je kraj priče. Mogu četvorku pretvorit u jedinicu al to nece promijeniti ništa.
Na Kobiljači je svjetski poznat pravni fakultet sto ga je Ibrahimaga zavrsio. Nas expert s kupljenom diplomom.
Pa dragi botovi, to vam stavili salamu u sendvice? Sta vam je danas, bas ste se skupili.
Sve obmane i laži.Samo je bitan kriminal.
Hadžikradić i njegov "blaženi" pogled. Ko ga ne zna
ABd
Jedva cekam da vidim nogu u dupe SDA u Unsko Sanskom Kantinu, tamo suvereno vladaju vec 25 godina i napravili su Bijafru od inace umiljatog i finog dijela BiH.
Vidiš im na pogledu da bi rođeno dijete prodali za par maraka. A to tako u suštini i jeste. Tipična SDA skola, obojica.