Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi trebao biti prioritet u Junu. U januaru je vec kasno
@Dado dijasporitus ne brinemo ništa u petak je hitna sjednica, vjerovatno nakon džume.
25 godina se ne rješava problem,samo se problem gura pod tepih...svi cemo pomrijeti od raka...
pozovite 92
Samo duboko dišite,kao izabrani sda jarani što rade na skijalištima.Mislite na muhur,bez muhura se bemože ni pišati u magli koju svako stvara kako mu se prohtije a posebno nezadovoljni.Preporučujem da se udruže i se okolnih brda pušu valjda će nešto ili nekoga otpuhati sa (pdv) jasala.
Bosna je neozbiljna drzava. I to mi je jako zao.
Da bar BH Blokatori obezbjede nano maske narodu,da ne pocrkaju!
Što se uozbiljiše admibi na klixu, ne može se čovjek više ni zaje3avati ....
I pečat je nest'o u magli.
Sve je ovo već vidjeno ... uglavnom "Sjaši Kurta da uzjaše Murta" .. sve isti klinac
Eto vam politicara koje ste birali a 25god.ne rijesavaju a bas nista.Naravno to se ne moze za noc rijesit do tada ce na hiljade ljudi i vise oboljeti. I treba dodati da narod treba traziti elektronsko glasanje na izborima da nisu isti na vlasti.koji su krivci za mnoge probleme u Bih.
Zombie apocalypse
Ne dajte prvo mjesto nek smo u necemu prvi
Zagađen zrak je manji problem od zagađenih mozgova koji glasaju za varalice već desetinama godina.
DOGORJELO DO NOKATA JOŠ NIJE. SVE JE OVO POSLJEDICA POLUOBRAZOVANIH.
Zabraniti kretanje svim vozilima kroz grad, osim hitnoj pomoci, policiji i vatrogascima. Iskljuciti sva vozila osim tramvaja i trolejbusa. Ako je uzbuna onda je uzbuna! Nema škole, nema obdaništa, nema nicega! Komsije trebaju prijavljivati jedni druge ko koristi ugalj!
@MAGNUM zabraniti prodaju uglja....
Već decenijama nigdje u normalnom svijetu nema oečata a kod nas se zbog njega ili ga posvađali, tobejarabi. Pu
Za ovo stanje sa zagadjenjem zraka u Sarajevo, direktno je odgovorna i kriva odlazeca Vlada Kantona Sarajevo, jer nista nisu uradili na tom planu, a i ODBILI su konstruktivan i dobar prijedlog kluba SDA da se za ove namjene izdvoji iz budzeta 2 miliona KM. Medjutim PausalForto i Vlada su predlozili i usvojili da se za ove namjene izdvoji najminimalnija cifra od 200.000 KM, samo za neku studiju koju bi radili Konakovicevi stranacki jarani. Joj sta radi Konakovic od gradjana.
@RepublikaBiH2 ODJEHAUS