Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha nema lijepih zena, sve neki hamelj :))))
Eto vidiš šta muškinje piše, a ti hoćeš na Mušku vodu. :))))
Doš'o čo'ek da uživa u pogledu :D ... al' ne dade mu se zbog hamelja :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
normalno da ce se zaliti u elektrodistribuciji,nece se valjda na apoteku u vodovodu zalit...........
at/direktor preduzeca ahahahahaah,... evo ti dosslike... hahah... posmatraj to kao zalbu
A kada je zatrazis odjebe te konobar
Ma i ja dolazim na ovaj kliks zbog jedne ovdje pa je molim da mi odgovori je li slobodna da brate ne dolazim bezze.. :)
Ja cu napisati u knjigyuzalbi sledece Momci u svakom dijelu grada su veoma financijski slabi, zato bi trebali i vise raditi i vise zaradjivati tako da budu u mogucnost da trose vise kad su u drustvu djevojke ili djevojaka! molim lijepo sva preduzeca da uposle muskarce i da im se plati vise njihov rad!!
A gdje je pečat ?
A fiskalni račun niko ne spominje?!
Drugi se požalio kako je kafa u tom objektu početkom 2014. godine bila 1 KM, ali kada je sada ponovo došao, kafa je koštala 2 KM. Samo je sudbina htjela, napisao je ogorčeni gost, da on u džepu ima 2 KM i da se ne obruka pred cijelom kafanom. Ova mi najdraza, valjda cesto bio u slicnim situacijama, ev mi suze, dal od smijeha dal od zalosti, emocije su izmjesane :)
Izađeš s djevojkom u grad a imaš 3 marke u džepu. I kad uđeš u kafić naručiš kolu i dvije slamke. :)))
Pa jel knjiga žalbi ili nije.... he, he. he...
nikad vise ludosti na ovom svijetu a istinu je reko poslanik svs doci ce vrijeme kada ce ljudi smatrat ono sto je krivo da je ispravno a ono sto je dobro pogresno .Bio jednom jedan covjek koji je reko sreo sam jednu prostitutku pa me je zavela i do bola unistila njena raznolikost i privlacnost ,pa su se redali mnogi za njim i vecinu njih je zavela i nakraju ostavila ,pa ga je upito jedan kako to i koje ta prostitutka ,rece mu ovaj ta prostitutka je dunjaluk a dunjaluk je varljivo nasladzivanje koje brzo traje a jos brze prodze i kad te zgazi kraj ti je doso jedino ako ne spoznmas pravu istinu a pravu istinu ces spoznat samo ako budes iskren i ako ti se Gospodar smiluje da spoznas spoljasnu stranu zivota.
U jednom objektu kod nas, neka "hanuma", čekajući prijevoz do pijace, sjela je da popije kafu, a poslije je uzela knjigu žalbi. Citiram doslovno šta je pisalo: U nekolko kafana sam pila ovu spreso kafu i uvjek dobim proljev. Ako i od vaše dobim da znate da ću doć PORAJ svoje marke" ... :D :D :D ... ta stranica je kasnije iskinuta i uokvirena u objektu :D :D :D
Sta bi tek bilo da je pila doljevusu :)))
Ma haman će bit' da joj škodi "spreso" ahahahahahahah, na doljevušu stekla imunitet :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
BOSANSKI HUMOR - najbolji :) .
Covjek u pravu, dodje da pari oci na guzovima i sisama i popije sa ceifom kafu a u kafani da je ne popije sa ceifom nego da je iskapi i razguli. ni ja i takve kafane ne idem :D