Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi u penijziju više
Kad vidim ovu babarogu sramota me što imam isto državljanstvo kao ona.
e sad blokirat pomoc MMF, donacije za izgradnju puteva, škola, svega pa da vidimo kome ce dojadit, a ponaprije donijet Zakon kao u privredi tri dana ako nisi na poslu pa makar sjedili u zgradi automaski otkaz. a ne boli vas k... za narod vama plata ide odma ukinut plate beneficije sve poa da vidiš kako ce molit da se vrate.
ova majkic ona mrzi sebe posle podne druge a za veceru mrzi i same srbe bas ste je izabrali svaka cast faca je ni crni oblaci joj nemogu oprat ovu namrgodjenu facu mozda zema na apaurinima
da se srbi pitaju na ovom svijetu nebi dali ni rusima pravo na zivot akamoli drugima oni imaju problema sa istoriom napredni svet gleda u buducnost a oni se vracaju u izgubljenu istoriju sve necakve izgubljene ratove slave cao pbjede stvarno lazu svi su drugi krivi a oni nisu putujete na mjesec nemojte blatit taj genocidni oni su nevini spremni da urade sve sto ljudski rod nemoze ni da zamisli ta amerika ta amerika srbima croji poredak
jest lijepa ko da je ključalom vodom krštena
Majkić - krupije (tako izgleda)
Faca iz horora
Vjerovatno je do mene al onaj se njen Milorad satra pričom o izvornom djetonu, a po izvornom dejtonu ustavni sud eto propisano ima i trojicu stranih sudaca ( ne iz susjednih nam zemalja ) dakle! Ovo ko kad se bakćeš sa kakvim ženskom koje ni samo nije sigurno šta zapravo hoće bez uvrede ženama.
Deni Devito na haparatima....... :(
Ova dama ima pravo zavodnicki pogled..
Jest grdna!
Ja mislim da je majkicka glumila onog klauna pennywise iz filma IT.
NATO i samo NATO i onda moze sve
o mila majko vidi je.njenu sliku stavit na šećer.plaši djecu od šećera.
znaci vlasi hoce ukidanje dejtona, pa moze jarani nije nikakav problem samo nisu vam jasne posljedice izgleda hehehe
sta je ovo ovako ruzno boze me sacuvaj, jel ovo zensko ili musko koji je ovo izrod?