Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih prosječni Bošnjak ima 400 km platu.
Narode, molim vas izadjite na ulice! DOSTA JE VISE OVOGA!
izasli bi smo...evo prvi ja nemam muda...jer ce stranacka uda iscenirat... da sam kod sebe imao tri kile kokaina...i da su mi nasli u telefonu da sam kontaktirao kim yong una...
BOZE PA TO NEMA NEMA NI U NIKARAGVI BOG TE..KUPIT SE ODAVDE A OVI NEK OSTANU SA SVOJIM PASTIROM JER JA JEBEN.. OVCA NISAM NITI CU BITI..PA PA
e posto se cudite hajde malo google i nadite mi jebe.. "drzavu" u kojoj firma koja se bavi uzgojom MALINA uvozi respiratore..i bacite nam ovdje link ako je nadete..EVO POSTO VAM JE TO OK JA VAM ZELIM DA VI LICNO I VASSI NAJMILIJI ZATREBATE RESPIRATORE A NASI VAS DOKTORI PRIKLJUCILI NA OVE OVOG POPISANKA FIKRE.. NAJISKRENIJE VAM TO ZELIM :# A OVAJ EL BAKE KO FOKA SERE NAM JE DODIK KRIV I KOCI DRZAVU HAHA A OVAJ MAJMUN DRSKI PRIJETI SUDU I VAMA JE TO REALNO
moze li ovako vi koi se ovdje cudite sto su uopste ovaj fadilcic koji prica o nekooj pandemiji a na pressu nezna jeb.. mask da stavi toliko o sposobnosti PREMIJERA..i ovaj seljacic fikro -malina koji je zamisli od plate voditelja nekog nizerazrednog muzickog show programa pokrenuo vlastitu firmu ljudi jjeste li vi tolike ovce ili su vam mozak jeb.. isprali pa vam ne moze biti jasno da je ovo odma presuda organizovani kriminal i gotovo .
Jeli ovo dokaz da su krivi?! Ovdje ne postoji nikakav dokaz. Ako nekima jest onda bi vas trebalo na doskolovavanje, zar ne?
Sta je ovdje konkretno vezano za pranje novca i silne druge teske optuzbe???? Ne volim SDA ali evo kao glupanu neoa mi neoo objasni gdje je pranje para i ostalo iz ovih Viber poruka koje su nesto najjace sta su pronasli????
Jos kad bi krkani znali za "Kupinu" umjesto Maline, nebi im niko telefone provalio.
E čuj NN osoba hahahhaahahhahhaha
I DEBILU JE JASNO DA SU VENTILATORI PREPLACENI. SOLAK I HODZIC KAO POTPISNICI UGOVORA MORALI SU BITI ZADRZANI U PRITVORU. PRITVARANJE NOVALICA JE UISTINU BILO PREAMBICIOZNO OD CRVENIH BOSNJACKIH TUZILACA. ALJOSA DZABA PROKLIZA SA CRVENIMA.... PREMIJER VLADA I UPRAVLJA, TE KAO TAKAV ON IMA POLITICKU ODGOVORNOST, A NA BUDALAMA POPUT SOLAKA I HODZICA JE DA ODBIJU SLUGANSTVO KOJE VODI U ZATVOR, ODNOSNO DA ROBIJAJU AKO ZELE BITI PUKI POSLUSNICI. PROSTO KO PASULJ AKO NEKO ZELI REALNO DA SAGLEDA.
Nije NN nego S.I.
Poslije ovog puštanja na slobodu očiglednih kriminalaca, ne vidim više nikakve perspektive za našu BiH. Ovo je definitivno kraj, sad nek neko da dobar razlog što Dodik ne bi tražio otcjepljenje što Dragan ne bi tražio treći entitet, što svaki kriminalac u ovoj državi ne bi još više krao ubijao i neznam šta više, a kad te neko i osumnjiči ti se samo izvadi na političke montaže. Pu šta mi se sa Bosne desi
Sad više ništa
Moj narode glupi. Šta mislite kakve prepiske imaju Dodo i Vučko. Što se njima ne uzmu mobiteli? Odma bi vitali nacionalni interes bio ugrožen. A Rusi bi se umiješali braneći ih.
Kako su pare zavrsile. Sto to ne ispituju..
Ja levata cuj koristili viber
Emela Burďzovic pije vodu sa šećerom