Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je gotov zaplakati kad su ga osudili. Bolesnik stvarno vjerovao da će mu reći da nije kriv za ništa
...da bi se postavila ekonomija postupka,to je reducirano na 7 opstina... Hebo narod,daj da se ko nesto uradi po pitanju genocida,ali nemoj da kosta puno,a to ko je pobio i zasto,ma to je nebitno,osudit ce mo nekog i mirna Bosna! Mamu li vam kapitalisticku!
Nije Karadžić Ante Gotovina. Ante je oslobodilac a Raša je zločinac. Ante je istjerao zlo iz Hrvatske za sva vremena.
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” (Dobrica Ćosić,)
Samo, ko izbaci Visegrad iz popisa opcina u kojima je moguce dokazati genocid (genocid nad Bosnjacima se desio na mnogim mjestima i to je bila i svrha pravljenja serbaljske drzavice na prostoru Bosne ali je genocid tesko dokazati bez konkretnih naredbi, priznanja zlocinaca itd). Sama nakana pravljenja serbaljske drzavice na bosanskom tlu je genocidna, a njeno provodjenje je provodjenje genocida!!
Stranci su napravili objektivan dokumentarac o Srebrenici. Ima dosta nasih sugovornika https://youtu.be/RUuhSGnLvv8
Nadam se da ce zalbeno vjece razjasniti sta se tacno desavalo pored Srebrenice u te 3,5 godine u BiH. Previse je zrtava narocito u Prijedoru da bi se to okarakterisalo kao mali genocid.Sta zapravo znaci to bilo je tragova genocida u 7 opstina pored Srebrenice?? Ostaviti otvoreno pitanje na ovakav nacin ,u ovako podjeljenoj drzavi, dovest ce do rasprava narednih 100+ godina sta se tacno desavalo na ovim prostorima i tu je kraj pomirenju,stvaranju funkcionalne drzave...
Pored problema koje vec imamo sa Daytonskim sporazumom ,nova otvorena pitanja su suvisna. Kako je moguce implementirati presudu koja je nejasna cak i za svjetske politicke analiticare a kamo li za obican BiH narod . Vjerujem da je i ova presuda samo jos jedno mrtvo slovo na papiru
Na kraju ce oni njemu uruciti zlatni ljiljan
Izvuce ga bogati cetalji iz Cikaga..Biljana Plavsic je prekjuce izjavila da je Karadzic jako bogat i uvezan sa srpskom emigracijom..
Sa Manjace porucuju vuci Selite se banjalucki Turci x2 Oj Alija, nisi vise glavni pobedio narod pravoslavni x2 Oj Alija, mozes li slanine Da ti djedo sa tavana skine x2 Oj Alija, nisi vise glavni pobedio narod pravoslavni x2 Ne diraj nam Republiku Srpsku kupi prnje i bezi u Tursku x2 Oj Alija, nisi vise glavni pobedio narod pravoslavni x2
@Optimissticna2 A vama je ostalo samo 23%. :)
@rarara Oj Alija odnjela te voda jel ti zao Bosanskoga Broda sjetis li se Prijedora i Sane i Kozaraca s tvoje desne strane? bole li te Brcko i Bijeljina? Drhte ruke oko Banja Luke. Ne volim te Alija zato sto si balija srusio si miran san noslila ti Drina 100 mudzahedina svaki dan Oj Alija crno ti se pise ne pomazu ni Arapi vise zapamtit ces nase beztrzajce snagu dali Maglaj i Jajce zapamtit ces Srpsku Republiku oj Alija tvoju li ti sliku Ne volim te Alija zato sto si balija srusio si miran sa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prava kazna Radovanu je izrecena 21.11.95. BiH ostaje drzava, a on će svakog dana gledati kako ona stasava u modernu i lijepu zemlju po mjeri svih njenih naroda. Gledat će njene sportske, ekonomske i sve druge uspjehe na TV-u. Gledat će Dzeku i Đurića, Sikiraša i Musu kako razvaljuju. E to je prava kazna za njega. Bosna je nadzivjela sve one koji su je mrzili, pa i njega će.
dzekjunfosjek predivno si to rekao.
@džek... u BiH ima samo jedan jedini narod -- Bosanci (Hercegovac je regionalna odrednica)...
JESTE LI VI (BOŠNJACI) ONI ŠTO SAMI SEBE ROKATE???
@ponovo 0.000003 DA JE U PITANJU,GROZNO JE SAZNANJE DA TE UBIJA PRIPADNIK VLASTITOG NARODA. Nemoj da se ljutis druze,ali ova recenica je mnogo ,mnogo bitna za ubuduce. Cesto cu da je ponavljam! Ubija te pripadnik vlastitog naroda ,a ti nemas pojma ko je...mozda sa tobom pije kahhhhvu!
@ponovo DRUZE,VI STE ZRTVOVANI...NECU JA PONAVLJATI,JA CU BITI NAPADAN...NE LAZEM JA,MOJI SU VAS UBIJALI...TO JE ISTINA. PRESUDA 40 GODINA I TO JE ODRAĐENO...ALI SAMI SEBE UBIJATI....STRASNO!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
e ovo sad prelazi u klix cumuranje jbg. dosta je smradovana vise
na zalost nece dozivjeti ubice ga ko milosevica
UZP sve receno
Dame i gospodo,tj...bule i balije,sami ste sebe ubijali!
@poker jesi li gledao dzenerala Mladica kada su usli u Srebrenicu, kako kaze doslo vrijeme da se osveti "turcima", sabrao sve muskarce od 14 do 100 godina, a zene i djecu potrpo u autobuse. Snimci ne lazu, i sve te muskarce i djecake su pobili...Kako mozes nasjedati pricama kada imas snimke....Lazes samog sebe, bjezis od istine a zasto? Ti nemas nista zajednicko sa zlocincem Radovanom. Ili..... mozda dijelis njegove stavove i misli, hocu reci odobravas svu tu nevinu krv koja je prolivena.?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na dozivotnu treba smece se kazniti.
Karadzic i njegova druzina su ponovili postupak hitlera sa jedinom razlikom koja se tice naroda nad kojim se vrsilo etnicko ciscenje. Cilj je bio da se muslimani iskorijene sa balkasnkih prostora. Zasto srbi napali samo opcine u kojima je vecinsko stanovnisto srpsko, vec su se okomili na Sarajevo i jos neke muslimanske teritorije. I zasto Karadzic bjezi i skriva se godinama ako smatra citav njegov narod da je "nevin" ?
@poker Sudjenje Karadzicu je posteno, dobio je kaznu za ono sto je pocinio. Vi ste krivi sto niste tuzili muslimane koji su klali srbe, slazem se da su i muslimani cinili zlocine i oni koji su na celu toga trebaju biti također kaznjeni.
@poker duso moja draga, budi iskren pa reci gdje su te srpske masovne grobnice, budi iskren i kazi cije se masovne grobnice i danas 20 godina poslije jos uvijek pronalaze i odkopavaju? I na kojim lokalitetima se nalaze? Pitaj sam sebe, uzmi geografski atlas BiH i trazi ta mjesta, da ti bude jasnije. Sam ces spoznati istinu.