Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radite nam to. Mi što smo na budžetu smo navikli na ljetovanja, nedeljom u vikendicu,djeca jedu Nuttelu.. Dat ćemo vam i telekom i elektroprivredu samo nas ne ostavljajte bez plata.
Nema vise Nuttele.
volio bi da nam ukinu MMF kao sto su ukinuli 50M iz IPA fondova. Tada bi ovaj glupi narod svatio u kojim govnima se ustvari nalazi ova drzava
ne bi ni onda
Treba protestovati i traziti od MMF-a da nam ne daju vise pare, ni kad bi usvojili sve sto zahtjevaju.
Ma sta ce kredit,bez kredita se moze
nema vise na guzoveeeee
Da im je da se jebu a da im ne uđe. A nem're to tako. MMF je svjetski jebač.
jel opet samo RS u minusu i lošoj situaciji po klixu dok u federaciji teče med i mlijeko
Iza prekida aranžmana krije se racionalnost i pravednost.
dabogda im ne dali te pare!!! mamu im nesposobnu lopovsku!!
...šta se krije iza toga što klix ne otvara komentare na ljepoticu dana?...vele-uredniče, smiluj se, pismeniji smo ti od novinara :)
...lijepo da sam izrazio opšti stav :) ...s kojim se potpuno i slažem :)
...ma ja...ti se lijepo osjećaš a admin će meni složiti bana jelačiča :)))
I treba ukinut transe, kad jetset na baterije ne bude im'o za marlboro i kafenisanje po citav boziji dan, tad ce se mozda i desit neki preokret.
MMF umjesto OHR-a!
Ne dirajte na mmf kako cemo uhljebiti svoju djecu na budzet,kako cemo ici dva puta more,kako cemo imati topli obrok ko neciju pemziju.Nema para od privrede,sta cemo mi sad?
kriju se srbi
Jedva čakem da vidim kako će domaći "stručnjaci" sa desetinama svojim savjetnika pronaći lovu kad im MMF definitivno zabrani nova zaduzenja. Ima da se i ove njihove sekretarice što valjaju gluposti ovuda okrenu protiv njih kad ne dobiju par plata :) Biće zanimljivo pratiti dalji razvoj situacije :))
ne brini, vec su počei ko svaki okorjeli dužnik loviti kredite u komercijalnim bankama pod kamatama koje su haman pa lihvarske u odnosu na ono sto su mogli imati od MMFa. Pročitaj samo aranžmane koje su juče odobrili sa rajfazen i unikreit bankom.
Šteta što Gašija zatvoriše a imao je manju kamatu od ovih komrecijalnih banaka, mogli su se sad hladno kod njega zaduziti :)))
Krije se BANKROT nesposobne vlasti. Znate kako zovu ljude s Krima - KRIMINALCI.