Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako. Sve će doći na svoje. Riješit ćemo se govana kad tad.
@StipeDomagoj Kamenjarko ne brini se za VAS ustase i onako ce vas do 2050 u lijepj BIH biti na razini izbjeglica sa bliskog istoka!!
@Dzenan93 a ko si ti poturico
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije mi jasno koja je poenta blokiranja države. hoće li blokiranjem bosanski srbi i hrvati imati veće plate, penzije, bolje živjeti ili će naravno imati manje i lošije živjeti. mogu oni blokirati i nakon njih i drugi doći koji će blokirati ali vi ćete i dalje živjeti mizernim životima u bih.
dobila mecu
Izbor Komsica je osvjetlao obraz bh. Hrvata, kao i cinjenica da su bh Hrvati rekli UZP-ovskom HDZ i Covicu ovo istorijsko: ne. Ovo gledamo posljednje trzaje UZP-politike kroz ovu Kristo. EU ih je vec smjestio na smetljiste istorije
bih treba dobit naziv kbih,odnosno komicna bih,dodik prica o dejtonu a rusiga a hrvati o domu naroda jer toim garant da mogu blokirat sta hoce i kadimje volja,ako bih nemoze ici putem gradzanske drzave onda podjela ,ovakosmo u blokadi,
munđusi sami sebe zovu nekim bošnjacima svi ih ostali zovu muslimanima, bosnian muslims, bosniche muslimanen hahaha vic narod made in 1993
Mrsh nazad u Kreshevo odakle si i izpuzala...!
Top komentar ne kupujte robu iz Hrvatske hahhaha. Bosnjo kao i uvijek argumentiran
@sumoh Tvoj pileci mozak ne moze da pojmi da u BIH ima i katolika i pravoslavaca koji istinski vole BIH, tj koji nisu fasisti. Dokaz tvom nefunkcionalnom mozgu: otkud znas da neki patriota katolik ili pravoslavac ne poziva na bojkot UZP-robe?!
Svaki Bosnjak bi sebi trebao nabavit jednog Bosanskog Katolika i sakrit u podrumu...jer za 50 godina to ce ti biti jako tesko naci u Bosni :)
Mislim da ćemo uskoro vidjeti neke od političara u odijelu koje asocira, na Maršala. Realno i objektivno u svemu pa i u odnosu spram države nisu mu ni do članaka, ali bi imali želju za tim. Sjećate se neke smo već viđali tako obučene i uniformisane, samo što su bili i destruktivni i auto destruktivni.
Krije se posljednji pokušaj urušavanja države, od strane domaćih političara koji žele i vlast i moć i slavu i novac i da budu i zakonodavna i izvršna i sudska vlast kao pojedinci u svom ataru, a državu doživljavaju kao kravu muzaru koju neko drugi hrani. Kolike su penzije, plate, koliko ljudi odlazi, ništa nije bitno i bitnije od toga da "ja" budem šef vlasti na svim nivoima bez opozicije po mogućnosti do groba.
Pa kako ono kaže Sejdo Komšić " to je legalno".
Samo majorizacija!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Najlakse je na HDZ uvijek, sta je sa bosnjackim strankama. Ko im je kriv sto se ne mogu dogovoriti...
Bolest