Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je grozno kada cujem da se na visoke i vazne pozicije u npr zdravstvu, skolstvu..postavljaju ljudi po stranackoj, a ne po profesionalnoj sposobnosti
E jada i cemera. Cuj pripala Nasoj Stranci. Da covjek povrati sta se radi. Fuj
Ma sve iz Naše Stranke je nestručno. To se vucaralo u nevladinom sektoru više od decenije, ustajalo u 12h i na kafu u Metropolis.
Par slucajeva u SCC centru sam bio svjedok gdje nekome pozli i nakon vise poziva Hitna pomoc ne zeli da dođe.
Jedan vozač iz hitne, do skoro se davio u krmetini i alkoholu, sad ne sjahuje s kožice, prepoznaće se
Ma dobro, ti nastavi da jedeš krmetinu, a on nek nastavi klanjati.
postavite gps maps u ambulantna kola da vozaci ne traze adrese po natpisima ulica i brojeva po kucama,zgradama.Svaki sec je vazan..ako ne znaju da koriste,obučite vozače
Dešava se to da SDA hoće da vrati svog pulena Zalihića uz pomoć svojih isprdaka koje su godinama zapošljavali po ključu nesposobnosti.
Sljedeći slučaj koji grupa uposlenika spominje datira iz mjeseca novembra prošle godine kada je medicinski tim pogriješio dijagnozu te su moždani udar okarakterisali kao upalu pluća.
Užassssss ! Boga pitaj ko tamo radi, politika gdje je ne smije biti.
Sdaovci hoce nazad vlast
ubacila SDA petokolomaše i sad se bude i prave nered
Doduše Dr Nejrq k... Od doktora u hitnoj,neće da posalje vozilo
Puna podrška direktorici
Mora da je iz SDPa ovako fina.. Sta dođe Musicima?
Sljedeći slučaj koji grupa uposlenika spominje datira iz mjeseca novembra prošle godine kada je medicinski tim pogriješio dijagnozu te su moždani udar okarakterisali kao upalu pluća.
Ovde je poenta.Ko nam pruža zdravstvene usluge ? Čini mi se potpune neznalice i diletanti.Tu se krije opasnost ,a ne u tome ko će biti direktor neke ustanove.
Zdrstvo je u rasulu opcenito,zataskavaju i nista ne poduzimaju.Domovi zdravlja nemaju ljekara,totalno rasulo.Uslovi i higijena bolji u ratu bili
Pa kad vise od pola stanovnistva koje prima platu ne placa porez, sta ocekujes
Treba sve direktore i sefove smjeniti....Sve su to poslusnici politika u BiH
Svi zaboravili na onog radnika sa RTG-a sto je uzimao lovu od raje, pa ga snimili i skontali... Covjek i dalje radi, sto je najgore tuzio je HP za neovlasteno snimanje i dobio bruku love... sad lagano uziva.
kakva neprofesionalost i neznanje direktorice!