Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bo rekli SDA tužioci: Sve je bilo po zakonu. I sav je taj kriminal prekrio ruzmarin, snjegovi i šaš.
Zato sitnoj buraniji posalju po 3 policajca na vrata za utjerivanje duga za odvoz smeca
@gooUser1564387670 Ovo je stvarno dobro rečeno. Hoće li konačno javnost dobiti odgovore u vezi Gavrankapetanovića???
Kako žvjeti u Bosni pitanje je sad? gdje uopće ima pravde i istine i morala? Dno dna je slab izraz za ovo što se dešava...Pomozite mi da nađem bolji izraz i IZLAZ!
Gdje su predmeti od KJKP preduzeca
Plijenite imovinu gavrankapetanovica i prodajte pa vratite pare KCUS koje je on pokrao.Pola miliona maraka za njegova putovanja.Stetni ugovori.Tenderi kriminalni i takvi talovi.Fuj.Hafiz.Smece jedno.
JARANE PO LEĐIMA PENDREK PRAŠI NAPRED NAŠI NAPRED NAŠI.
Najbolje odslikava sudsku i tuzilacku neovisnost od sistema.Stoga i nije cudo sto nam se i desavaju sve ove i ovakve stvari od '' podkivanja '' svih profila pa sve do zataskavanja na svaki nacin.Jedino usvemu ovom obicni smrtnici placaju predebelu cijenu zivljenja u ovako kreiranom kosmaru
E ovako vam je isto pa i gore stanje u ZDK, i to zajedno kao UZP MUP, tužilaštvo i sud
Nedzad Po Zakonu Brankovic je nepravedno izostavljen, ima brat bratu deset predmeta koji se vode protiv njega
Ceka se zastara
Nives Kanevčev, Dalida Burzić i trenutna glavna tužiteljica Sabina Sarajlija. imena na koja treba poslati postu :D
E kada uhapse i osude Farisa G. vratit ce se trunka nade.
Eto vam Gavrankapetanovica-BiH Sanader.Kapitalac.Imovina 52 miliona KM.Od doktorske plate?Ma hajte molim vas😂😂😂
Sve go lopov uvezano povezano fuj fujjjjjjjjj
truhnu
Od sultana ni glasa ni fermana -pa Krimolovci u plićaku ---sitnu ribu love- dok velike zelene Ajkule, preko leseva --u krvavom Bih moru - slobodno plove : (Arslanagici,Bukvići,Zukici,Brankovici,Delimustafici,,iLagumdžije,Hadzici....)
Sta je sa krivicnom prijavom protiv Fadilage Novalica koju je fmup podigao. Svi elementi koje je fadilaga uradio su protiv zakoniti u tom slucaju.
Da nisu potkovani????