Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lose
sretna nova godina dragi moji... nisam bas sve citala..jesu li pomenuli ono stajaliste sto je bilo na biciklistickoj stazi? to nas je bas dugo zabavljalo...da napomenem:)
Šta je ovo, sve nešto na metre?
Pa niste itison postavljali.
Sarajevo, videli smo danas kakave tramvaje imate, Zimbabve je za vas Amerika
jesi to dosao u sarajevo da vidis tramvaj?
zbog korupcije i pranja novca mi vozimo po naj losijim putevima u evropi, jedino kod nas ima termin udarna rupa i ona se sanira svake cetverte godine,pred izbore. unisti smo ovo malo auta sto imamo.
@guz curguz nazalost,to je tako.narod u bih je prepustio sve slucaju i za 20g nije uspio da organizuje jaku alternativnu stranku od sposobnih i moralnih osoba koja bi bila sposobna da pomete ovo smece i strpa u zatvor i ne zakonito stecenu imovinu oduzme.
@NezavisnoSvoj, ozbiljan sam, u bih bez obzira na sistem ima i sposobnih i moralnih osoba ali su pasivne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja ću tu cestu pogledat sutra da baš vidim kakva je
Opralo se podosta maraka, tako treba da stoji u naslovu!