Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorili ste vrtice, igralista, kafane, i shisha barove, cemu onda drama za skolu?
@šnalica Glupo je to moj jarane, ne znaju ni oni sta rade vise
Gripa koja se ubija pranjem ruku, paralizirala svijet ekonomiju, skole, komunikacije itd u svijetu gdje je sve na dugme gdje zivot poluvirtualan i gdje je vjestacka intelegencija usla u svaku poru i segment nasih zivota...fakat su nas ubili u pojam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Velika greška bi bila insistirati na oline nastavi. Većina je mišljenja da nije to - to. Izaći će generacije poluobrazovane djece, a svakako nam je obrazovanje manjkavo.
@Infidel ako govoris u ime BIH i sada je 80 posto djece neobrazovano jer gkeda karleusu i dm sat i zvjezde granda. Prosla su vremena crtanih u 7.25 i krevet
moze online
Podrska ministru
Kako su nas bombardovali sa pozitivnim na koronu sta drugo ocekivat nego da bude online,da se sta desi u skoli svi bi krivili ministarstvo ko kad su sad roditelji najpametniji
Djeca su najvaznija, i sve treba uciniti kako bi se sacuvalo zdravlje.
Velika podrška ministru
Životi i zdravlje naših građana a pogotovo djece i omladine su najbitniji. Treba slušati struku i tako se ponašati. Puna podrška za ministra Krivića...
Iskreno se nadam da ce se do septembra situacija smiriti. Podrska ministru
Nadat se najboljem 🙏
Dobar ministar
Puno srece svima, a ja vjerujem da ce ministar krivic uraditi sve za dobro skolaraca
a sta sa roditeljima koji rade, da nana i dedo (ako su zivi) idu na IT kurs pa da mogu sjediti s djetetom i pratiti rad?
Otvorili kafice,parkova,restorane,shisha barove,kafane,trzne centre,treninge a skolu ne.Srednja sam skola i ja sam protiv toga da se nastava nastavlja kod kuce!
Neki roditelji jedva cekaju da se rijese djece, u skolu ga posalji da se moze lezat i prcit. Kad dodas na to da je veliki postotak roditelja nepismen pa im predstavlja problrm radit sa djecom kuci, pa ide ona : " to se u skoli uci". Sta se to uci u skoli, kad svakako moras uciti iz skole kad dodjes slabo ko nauci u skoli sve.
Samo mi nije jasno odakle vec znate sta ce biti u septembru? Gledate u kašike, grah? Nemam drugo objasnjenje. 😠
Da li vise ista ima smisla? Zadaca za roditelje. Koliko ce djeca nauciti iz te nastave. Nema reda,rada i discipline. To se uci u skoli. Neka nam je bog na pomoci gdje zivimo.