Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čeka nas opamećivanje i okretanje Bošnjaka gradjanskoj opciji, 21 vijeku, školi, nauci, diplomatiji, uklapanju u moderne tokove i zahtjeve evolucije .. da se izraste u respektabilnu naciju sa inžinjerima, profesorima, doktorima, umjetnicima .. ne babinim sinčićima, hodžama, nenama, tečićima i ostalim retardiranim karinama .. ili to, ili nas nema ..
Tako je. I da nam Munira, Hatidza, Bakira ne kroje politiku.
vi ste poturceni izrod
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
tužite i haaški sud 😂
Bakire samo naprijed.....kurava srbija se mora optužiti i osuditi za agresiju na RBiH i genocid nad Bošnjacima u najmanje 7 opština RBiH, jer je to kurava i učinila i na tim temeljima stvorila nakaradnu izdrkotinu Rs rak ranu na tkivu RBiH, koja se mora ukinuti jer je prošlom presudom rečeno da je stvorena na genocidu...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Opštepoznatu činjenicu da je bila agresija i genocid i mogućnost da se Srbija napokon kazni i odere ogromnom ratnom odštetom, Bakir je upropastio. Postavlja se pitanje za koga on uopšte radi. Da ima trun obraza podnio bi ostavku na sve pozicije i povukao se, ionako mu vjerovatno para ne fali a i nama ne treba, niti nam je ikad trebao. Bosna ima puno sposobnijih, pametnijih i odanijih ljudi od njega. Bakire, razguli.
Stvarno vise nema ni kuveta komentarisati sta se je ove djikanske stoke nakotilo na klix-u, a naj jadnije od svega sto ima toliko bolesnika sa po 10 nick-ova koji su 24/7 ovde prisutni.
Pa i moja nana koja je ćorava na jedno oko zna da je ova cijela farsa bila igra, performans za raju, da nam se oči zamažu... Da Bakir ima imalo, IMALO stida, pogotovo nakon ovog svega, dao bi ostavku na mjesto predsjednika SDA i kao clan Predsjednistva... Bosnjaci moraju biti ujedinjeni, u dobru i zlu, a ne samo da se trguje voljom naroda i da se otima od istog naroda koji ih je i postavio... Mi smo sebi najgori... Kad dodju izbori, opet ce nam prodat muda pod bubrege....
Tačno, samo zajeb'o ih Haag mislili razvući do izbora 2018. prebrzo prekinuli farsu.
Zatvor!
Tuzi ih Bakire makar za narusavanje javnog reda i mira...
Sad ima i NAS kad je problem.. e pa nema, nas ne ceka nista a vas i zatvor.
Novu tuźbubuz nove dokaze.
Rijesilo se i dokazalo da je Bakir jedan konj.
Ne znam kada sam se više ismijao u životu. :D
Znam ja, kada je dodik bio na inauguraciji Trampa 😀😅😅😅😅😀😀
Čeka nas tresla se gora rodio se miš, kao što sam ranije i napisao i konačno izbacivanje iz sedla vlasti ove bagre nacionalističke.
I sada ćemo svi pričati o ovome, i samo će na toj priči ostati...
Nacice se novi razlog za prepucavanje. U tom su nasi politicari najbolji.
SARAJEVO JE PUNO POLITICKIH TROJANSKI KONJA U POLITICI I NE SAMO U POLITICI, NEGO U MEDIJIMA I SUDSTVU. MISLIM NA BOSNJAKE IZ REDA CRVENIH KMERA I SATELITA KOJI BI RODJENU MATER PRODALI DA ZAPAPRE ONIMA KOJE SU BOSNJACI IZABRALI U VLAST. PRIJE SU RUSILI SILAJDZICA I SBIH POD SVAKU CIJENU, PA I CIJENU RADNIH MJESTA I ULAGANJA, SAD RUSE IZETBEGOVICA I TO NA TUZBI. DOSTA VISE I VAS GOVANA CRVENO KMERSKIH! NIKSIC JE ISPRDAK LAGUMDZIJE I NASTAVIO JE SA IZDAJAMA TAMO GDJE JE TA BUDALA STALA!
bakir jedino sto he uspio sebiju postaviti za direktoricu, i to fuj ko elena . jedino to