Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govori nam da je SDA dzaba terorizirala medijski prostor pricom kako su svi izdajice. Zna narod ko je ko u ovoj zemlji.
SDA imala 3 kandidata u cetiri izborne jedinice. Samo jedan pobjedio. NiP, lokalna stranka nastala prije 5 godina, od 2 predlozena kandidata jedan pobjedio. U procentima SDA na 33,333%, NiP na 50%. Ne treba covjek raditi protiv SDA, oni ce se sami od sebe ugasiti
Meni bas govori da je SDA blizu bila u poredjenju sa prethodnim izborima za ove lokalne zajednice...Ali valjda svako vidi onako kako mu odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi da ste neki medij,a niste, vi bi anketama to istrazivali a ne postizbornim rezultatima za lokalne izbore.
E jesi ga Hambo izanalizirao,svaka ti cast😂😂😂 Moze bit,a i ne mora..tako je,amozda i nije...aferim majstore
Od 3 grada i jedne prigradske opstine, sda osvojila prigradsku opstinu. Narod im je poslao jasnu poruku na izborima. U Tuzli se nisu smijeli ni pojaviti na izborima, kakav ce tek potop biti na lokalnim izborima ccc
Govori nam da idemo preko grane nema ovdje merhameta ni sa sda niti sa gangbangom...ovjdje ostaje sirotinja ludaci i stranacki uhljebi
Smjesni su botovi trojke. Pogledajte rezultate u odnosu na prosle izbore. SDA je dobila daleko vise glasova u odnosu na prosle izbore. Znaci da SDA raste vi padate. Tek se zahuktava SDA pokret. Kad narod shvati kakve izdaje dogovarate sa rusiteljima BiH tek cete propasti pogotovo izdajnicki otpad od NiP.
Niste dobro izbrojali. Generalno, u ovim opstinama i gradovima SDA se podigla, gdje je pobijedila to je bilo ubjedljivo a gdje je izgubila bitno je smanjila razliku u poređenju sa 2020-tom. A što se tiče trojke i njihove međusobne podrske u ovim gradovima ne zna se ko pije a ko plaća.
Nikad više glas za Trojku.
Izlaznost u Tuzli gdje zivi 110.000 stanovnika je bila 20% i govori o tome koliko je u gradjanima ubijena svaka nada za bolje sutra. Sa cca 10.000 osvojenih glasova Tuzla je dobila novog gradonacelnik, ti glasovi su osvojeni iskljucivo glasovanjem zaposlenika J.P. cije je vlasnik grad i njihovih clanova porodice. Prostom analizom mozemo zakljuciti da NIKO nije glasao za novog gradonacelnika !
Odlicna analiza.I to koliko zivi ljudi u Tuzli i o tome bi se moglo razgovarati
Pametan covjek sebi nece dozvoliti da lize dupe da bi napredovao na bilo kakav nacin, zato i imamo ovakvu politicku scenu, punu politrona, kriminalaca i polupismenih budala koji se pitaju za stvari gdje u normalnoj drzavi ne bi mogli ni ulice cistiti.Ni za 150 godina ovdje nece biti pravde.
Realni pobjednik u Tuzli je Boss Mirnes Ajanović. A ti doktore idi liječi ljude šta si se digo po foteljama fuj!. Mirnese izdrži idu naredne godine bit ćeš makar jednom a kad budeš tad vidjet će da su pogriješili svi redom.
Nemojte na SDA pa šta su oni to uradili da su se zgadili narodu a zašto uvijek na poštene nekorumpirane
NABIJEM I VAS I SDA BOTOVI DOSADNI NAPORNI, UPORNI , BOLESNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta sad treba triojka da pozlati sda rusenje institucija i drustva. Zar trojka treba da da zlatne kasike sda? Glupo vam je to. Tek za 20 godina se moze vrednivat trojkin rezultat. Sda je 32 godine rusila i sad triojka mora za noc da sastavi rusevinu. Ma dajte ba....ne rise te
Vogošča je naša!
trojka polako gubi