Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god bude bice bolje.Ima firmi gdje je sda postavila po 3 direktora, vise poslovodja na 10; radnika.Bice I usteda a niko se nije rodio naucen.Kad je nesto zdravo drugacije je
Ne nego trebaju ostaviti sve sda uhljebe. Strine, daidzice, amidzice i dati im na neodredjeno bez sistematizacije.Trebaju potvrditi mandate hubijaru i slicnima.Sda dok je vladala cackalica nije mogla uci da nije iz sda.Otjerali su i degradirali sve koji nisu sa njima.Evo decenijama je tako i sada treba ostaviti sav njihov kadar? Treba malo ocistiti od papaka i kockastih glava.
jok, nek zadrže stare
"Turističku zajednicu KS će preuzeti kadar Naroda i pravde, koji će imenovati svog direktora i upravu i tako smijeniti dosadašnje rukovodstvo na čelu s kadrom SDA" Toliko o nepolitickom imenovanju :)
Puno pricaju i obecavaju vec, a konda ne znamo sta je Dino radio sve ove godine i kakvi su mu rezultati bili. Ako sad nista ne napravite, molim vas povucite se iz politike. Sramota je.
Pola ministara sa diplomama iz Travnika, toliko o "gradjanskoj opciji"
Riješite ZOI 84 milim vas i napravite od Bjelašnice najbolji ski centar u državi
Gledaj ti naseg Juska heroja ratnog! Nema koji resor nije vodio. Od izbacivača u Centralu, do ministra prometa i komunikacija, unutrasnjih poslova, evo sad i boraca. PA dokle vise moramo trpiti ovakve uhljebe i poltrone koji veze nemaju sa svojim resorima. Pa covjek nije izgradio ni 1 m autoputa u cetri godine i opet on ministar. To samo kod nas ima ili u SBBu
Moje Sarajlije, ovi novi gladni dokazivanja , položaja i para, kad vam ga izvade iz zicegu ima da se puši ko iz sulunara
@automatic 4444 Konakovic je za razliku od ostalih surogata sda otkrio I imenovao ljude koji predstavljaju zlo za narod sto Sepic, Sokolovic I drugi nisu.Svakom je vlast mila a naravno I pare.Ako koalicionim partnereima odgovara njegov rad a vidi se iz prilozenoga nema potrebe blatit covjeka dok ne napravi razlog za to
ovaj ćelo s bradom iz prvog reda ko da je kopija ćele sa bradom iz drugog reda i ko da su burazeri gordaninom sinu.
i nove poreze na nekretnine
sda krimosi
Koliko je ova SDA bagra zasrala nećeš moći očistit za 3 mandata. . . . . . . . Nije dovoljno smijeniti direktora bagra je zapošljavala do čistačice sa obavezom glasanja za njih.
E ako Rile donese nesto bolje ja cu sebi.penku odrezati
Prvo rekonstrukciju policije tuzilastva izdravstva i to pod hitno
Pokrenuti stečaj GRAS-a i svih firmi koje bi, da su privatne, davno bile predmet blokiranja računa zbog dugovanja prema Poreskoj i UINO! Do kad će se našim parama plaćati gubitaši i kupovati socijalni mir???