Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro promrzla sirotinjo!
Sabur, krivičnom djelu trebaju decenije za zastari…nidže se ne žuri
@yeba a ti momci pravo jaki, naprave belaj u rs-u pa se prijave u logavinu. Kakvi "frajeri"
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ponižavanje države će se tolerisati sve dok Bošnjaci ne krenu u oslobođenje okupiranog teritorija.
Vi niste sposobni "osloboditi" ni buregdzinicu gde se burek sa sirom prodaje.
Svi zakoni u ovoj zemlji, namjerno necu da kazem drzavi vaze samo za sirotinju, Ostali begovi i lole su ne dodirljivi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Saka jada
Srba ima kao glista, u govnima srbin blista. Za krast za krast!
RASPUSTITE PRAVOSUĐE I NJIMA SUDITI
ZASTO SE NE HAPSI DODIK &CO? GDJE JE PRAVDA? ZASTO SE JAVNO NEGIRA GENOCID I OBILJEZAVA NESTO STO NIJE USTAVNO? Dokle ovako ??????
Poslaniku Muhamedu je bilo potrebno 10 godina mira da vrati Mekku, zato što je bio mudar i pametan vođa i služio je Bogu i svom narodu. Bošnjaci nemaju mudrog i pametnog vođu, nego ljude koji žele da narod njima služi. Zbog toga smo tu gdje jesmo i sve ovo doživljamo i preživljavamo. Bošnjo se svađa sa komšijom i bratom oko 10 cm zemlje, krade državu, uhljebljuje rodbinu i td. Šta očekujemo nakon toga!?
Ponižavanje države će se tolerisati sve dotle dok ne prorade organi gonjenja i pravosuđe. Dodik uspjeva otrovnim riječima stvarati mržnju to isto je radio Karadžić samo oružjem. Srbi su granatirali multietničko Sarajevo i druge gradove da se stvori što veča mržnja prema Srbima a onda i obratno. Odgojili su generaciju djece na mržnji koju sada koriste za provokacije i event. izazivanje novih sukoba nesvjesni šta zo znači i kako to izgleda .
Do iduceg 9 janura .....nemaju bosnje ni mud. ni zelje da se sad kad su sve tendere i pare pobrali zajebavaju sa Dodikom.... DOBRO je ocito velikom dijelu BOSNJA i ovako STA FALI FILDjAN DRZAVI SAMO DA SE TENDERI MOGU I DALJE DOBIJATI..... To je nama nasa borba dala i sultani i sultanije FUJ....fuj......fuuuujjjjj
Pitanje Miloradu Dodiku: Ako zaratis, HOCES LI POSLATI SVOG SINA IGORA NA BORBENU LINIJU DA RIZIKUJE ZIVOT, ILI JE TO REZERVISANO SAMO ZA SIROTINJU KOJU TI PRAVIS BUDALOM radi ocuvanja svog bogatstva stecenog kriminalom?
iznenadjen i uvredjen
Lud narod 100%
Ovo je tipicna priprema podjele- zakuhavaj, prijeti, galami, ponekad udari i da mi sami od sebe kazemo ajde dosta vas, ne ide i hajmo svako na svoju stranu. Mene brine sutnja nase "elite" i EU, SAD... Jeste li to nas vec podijelili?
Znači da ne vjeruje čovjek svojim očima da opet imamo I Karađića I Plavšićku ?!!? Dejavu jbt., pa gdje ih proizvode samo?
Dzaba se mrznu i trose pare na gluposti
Ako srbi izazovu belaj , ovaj put se nece utakmica odrzavati samo u nase dvoriste,nego i u vase.
Jedno poluvrijeme tamo, drugo ovamo 😂😂
Uclanite se ponovo u PLBIH ili Zelene Beretke, zlu ne trebalo :)))